New York City

New York er byen som aldri sover- en by full av energi og puls. Alt du kan tenk deg – cafeer, restauranter, velkjente og små unike butikker – finnes på hvert gatehjørne. Blir du lei av storbylivet kan du ta deg en tur i Central Park eller besøke noen av byens mange museer.

New York City er den mest folkerike byen i hele USA. Byen er kjent for sin unike innflytelse globalt i områder som finans, kunst, teknologi og underholdning. I tillegg kan du finne store politiske institusjoner og organisasjoner, og du kan for eksempel finne FNs hovedkvarter.

Området omkring byen er en naturlig havn, noe som gjør at skipstrafikken har vært sterk. Dette er også hvorfor byen er kjent for de store immigrasjonsbølgene på 1800- og 1900-tallet. Alle har jo sett hvordan Frihetsgudinnen guider immigrantene inn til den store, amerikanske drømmen om frihet og rikdom.

Byen er inndelt i fem ulike bydeler, som aller er som en by i seg selv, med alle tilbud og muligheter. Bydelene heter Brooklyn, Queens, Bronx , Staten Island og, selvfølgelig, Manhattan – der du vil tilbringe de fleste av dine studiedager om du reiser med IBS til Berkeley College.

New York er en kjent turistby. I 2014 ankom hele 56 millioner turister og tilbyr en hel rekke sightseeingmuligheter. Du har kanskje vært der som turist selv? Det er likevel annerledes å besøke Times Square eller Broadway når du faktisk er en New Yorker, framfor å være en turist.

Ta sjansen, og opplev New York på autentisk vis!

 

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!