Broward College

Broward College er en topprangert skole i sørlige Florida. Ta første steget mot dine drømmer i USAs solskinnsstat. Med oss på IBS får du hjelp til å ta de riktige valgene blant de mange interessante utdanningsmulighetene.

Broward College åpnet sitt første campus i 1960, siden har skolen bygd seg opp et godt rykte i Florida og i resten av USA. Onlineavisen Community College Week ranker Broward College på femteplass over fireårige skoler som har studenter som tar en associate’s degree (en toårig akademisk grad).

Mangfold og støtte
Sørlige Florida er et flerkulturelt område og Broward College er intet unntak. Her samles studenter fra over 175 land, noe som skaper et dynamisk og spennende studiemiljø. Som internasjonal student på skolene kjenner du deg veldig velkommen takker være den støtten som er der gjennom hele studietiden din.

Mer enn bare studier
Lærerene og personalet på Broward jobber mot ett tydelig mål: at du skal lykkes med studiene dine og i din fremtidige karriere. De høyt utdannede lærerene er ekseperter innen sine fagområder og mange er prisbelønte for sin undervisning.

Datarom og ping-pongbord
Med student-ID’en din får du tilgang til skolens moderne bibliotek, datarom, wifi og andre fellesgoder. Mellom forelesningene kan du utfordre enn venn i et slag ping-pong eller biljard, det er ofte her du finner nye venner og knytter verdifulle kontakter.

Nyhet! Vår samarbeidsskole i Florida er et toppranket college med et spennende og variert fagtilbud. Studer i USAs solskinnsstat!

Send inn en interessemelding

  • En skole med godt rykte i Florida og hele USA
  • Kombiner idrett og studier, vi på IBS kan hjelpe deg å ta kontakt med coachen til noen av skolens idrettslag
  • Garantert mulighet til å gjøre en transger til en av de statlige universitetene i Florida
  • Skolen campus ligger nære spennende plasser i sørlige California, med IBS studerer på A Hugh Central Campus eller Judson A. Samuels South Campus
  • Mange ulike fagretningsmuligheter gir et godt springbrett til en vellykket karriere

På Broward College finnes mange utdanningsmuligheter. Her kan du ta en associate’s degree (toråig grad), en bachelorgrad (tre- til fireårig grad) eller velge vårt studiealternativ IBS Select, der du selv velger ut de fagene du vil ta i løpet av et semester eller år.

Flere av fagrområder krever at du tar fag på førsteårsnivå (100-nivå) for å kunne ta fa på andreårsnivå (200-nivå). Så om du ønsker å være sikker på fagvalgene dine er ofte en associategrad å foretrekke framfor IBS Select. Ta kontakt med oss om du lurer på hva som passer deg best.

Nedenfor ser du noen av fagområdene du kan studere:

I IBS pakkepris inngår boligen det første semesteret. Om du vil fortsette å bo med oss ett semester til kan du sende inn ønskemål om det til oss.

Leilighet nært skolen

Du bor i dobbeltrom i en leilighet du deler med andre studenter. Dere deler kjøkken og bad og har ofte et fellesrom/stue. Leiligheten er møbert, for at det skal være enkelt for deg å flytte inn. Vår boliger er nøye utvalgt og ligger i gangavstand fra Central Campus.

Fort Lauderdale ligger i sørlige Florida, rett nord for Miamia. Dette er byen for deg som vil ha halvtropisk klima, palmer langs veiene, lange strender og garanterte soltimer. I følge turistinformasjon har Fort Lauderdale omtrent 3 000 soltimer i året, noe som lokker turister fra hele verden.

“Venice of America”
Om du trives nært vann kommer du til å trives her. Byen er omfavnet av Atlanterhavet, elven New River og mange små kanaler. Det er lett å forstå hvorfor byen har fått kallenavner “Venice of America”, eller “Amerikas Venezia” på norsk.

Kultur og uteliv
Området langs velkjente Riverwalk er knutepunktet for mye av byens kultur. Her finnes blant anner Broward Center for the Performing Arts, Museum of Discovery and Science og Museum of Art. Det er et sjarmerende områder der du også finner mange bra restauranter, god shopping og festlige barer.

Mange velger solskinsstaten Florida på grunn av det herlige klimaet og mulighetene til å være mye utendørs hele året. Med utgangspunkt i Broward College er du nært mileslange strender der du kan surfe, padle eller kanskje fiske. Et bra utfluktstips er Tigertails Lake Recreation Center. Rundt omkring Fort Lauderdale finnes store golfbaner og basket- og tennisbaner, for deg som vil ha en aktiv fritid.

I sørlige Florida har du alltid noe å gjøre. Vær med på noen av de mange aktivitetene som organiseres av skolen eller lag din egen utflukt. Lær deg å surfe eller ta deg en tur på golfbanen.

Fritid også på campus
Det er ikke bare studiene som er viktige på Broward College. På campus finnes også alle muligheter for å skape en morsom fritid ved å bli med i en studentforening. Finner du ingen forening som passer for deg kan du også skape deg din egen.

Shoppingparadis
Om du liker å shoppe bør du besøker Sawgrass Mills Mall, USAs største outlet. I dette enorme shoppingkomplekset finnes over 350 butikker som selger klær, smykker, elektronikk – ja, det meste du kan tenke deg. Hopp på en charterbuss for en utflukt og en real handletur.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!