California State University Monterey Bay (CSUMB)

California State University Monterey Bay (CSUMB) ble grunnlagt i 1994, og er akkreditert av Western Association of Schools and Colleges, et kvalitetsstempel innen utdanningssektoren. Her kan du kombinere utdanning og fornøyelser i vakre California!

På California State University Monterey Bay er man nøye med at universistetslivet ikke bare skal være studier, men også en opplevelse du skal ta med resten av livet. På campus finnes det derfor masse å gjøre, for at din studietid skal bli uforglemmelig.

Studentservice
På CSUMB blir du som internasjonal student tatt vel hand om og på campus finnes det meste du behøver for å få en bra studietid. Skolens bibliotek har åpent hver dag, og via en onlineservice kan du booke grupperom til deg og dine medstudenter. Via skolens studentservice kan du får støtte og hjelp til alt rundt dine studier.

Over 75 studentforeninger
På campus finnes over 75 klubber og foreninger for deg som søker en opplevelse utenfor klasserommet. Du kan engasjere deg i politikk, kunst, en idrett, eller gå med i en klubb der det største fokuset ligger på å finne nye venner og et større sosialt nettverk.

Studentbolig på Campus
Mange studenter på California State University Monterey Bay bor på campus. Det bidrar til en herlig stemning med et fartsfylt studentliv. Her får du virkelig en amerikansk collegeopplevelse.

På CSUMB får du en ekte amerikansk studieopplevelse. Bo på campus og bli med i en studentforening! Vil du vite mer?

Book studieveiledning

  • Lærere og personal har vunnet priser for sitt engasjement for studentene
  • Nyskapende og nasjonalt anerkjente utdanninger
  • Skolen har en fantastisk beliggenhet i nærheten av Montereys flotte strender og Californias storbyer
  • Personlig undervisning i klasser med internasjonale og amerikanske studenter
  • På campus finnes det over 75 studentklubber og foreninger
  • Bo sosialt på campus sammen med andre studenter
  • Velg de klassene du selv ønsker å studere – gode muligheter for de som ønsker å prøve ulike retninger før man tar ett endelig valg

På CSUMB har du mange valgmuligheter. Om du studerer med vårt alternativ IBS Select, kan du selv velge mellom de fagene som interesserer deg. Populære fagretninger er for eksempel business, Human Resources, Marine Science og kinesologi.

Du kan også ta en hel akademisk grad på skolen, helt opp til masternivå. Velge du dette tar du en såkalt Full Degree, men du følger fremdeles en studieplan der du har stor valgfrihet.

Kontakt oss for en gratis studieveiledning så hjelper vi deg å gå gjennom alle spennende utdanningsalternativ.

InteressemeldingBestill informasjon

Hvordan du bor er en viktig del av din studietid. Vi vet at om du bor bra, så har du det bra og vil derfor kunne lykkes med dine studier. Derfor er boligen inkludert det første semester i Monterey i IBS pakkepris.

Campusbolig
Du som studerer på CSUMB får en genuin amerikansk opplevelse ettersom du kommer til å bo på campus, i såkalte dorms, sammen med andre studenter. Som IBS-student kan du velge mellom to ulike alternativ. Du bor enten i dobbeltrom og har en såkalt meal plan, som innebærer at 7-8 måltid er inkludert i uka. Det andre alternativet er at du bor i enkeltrom. Da inngår ingen måltid, det må du ordne selv.

Møblert midt på campus
Uansett hvilke av alternativene du velger er boligen din lettere møblert. Du bor midt på campus, nært kafeteria, bibliotek og alle aktiviteter.

Monterey ligger i et naturskjønt område, sør for San Fransisco. Det herlige klimaet holder seg stabilt året rundt og lokker turister fra hele verden.

Utendørsaktiviteter
Monterey er perfekt for deg som liker å være ute. De fantastiske strendene er perfekte for å surfe, padle, dykke eller dra på hvalsafari. Du som liker å dra på fjelltur eller klatre kommer til å trives i de nærliggende fjellene.

Events og festivaler
Året rundt finnes ulike events og festivaler omkring i byen. Du kan se frem mot et rolig studentliv sammen med dine venner.

California State University Monterey Bay ligger perfekt til, bare et steinkast fra de herlige strendene. Å gå til stranden med vennen dine kan være en flott avslutning til en litt hard dag på skolen.

Dra på utflukter
Om du vil oppdage mer av California kan du lett ta deg til steder som San Fransisco, San Jose og Los Angeles. I nærheten ligger også populære Carmel, en sjarmerende by med koselige brostensgater. Her kan du finne spennende kunstgalleri, unike butikker og artige barer.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!