Bolig, CSUMB

I din programavgift til IBS inngår bolig det første semesteret. Du bor sammen med andre studenter, noe som gjør at du raskt får nye venner og dele din studietid og nye hverdag sammen med.

Boligene våre er nøye utvalgt og leilighetene og studentboligene ligger ofte sentralt, i nærheten av skolen, kollektivtrafikken og bylivet. Boligene er møblert og er utstyrt med standard utstyr av det du trenger for å trives og ha det bra. Du bor i dobbeltrom med andre studenter, men kan velge enkeltrom mot et tillegg i prisen.

Boligen er inkludert i programavgiften for at du skal føle deg sikker når du reiser avgårde. Vi vet at hvis du bor bra kommer du også til å ha en bra studietid.

Studentboligen er inkludert det første semesteret, og ønsker du å bli boende semester to kan du ønske dette til oss på IBS. Vi vet at så snart du er kjent på studiestedet du er på, er det lettere å skaffe egen bolig. Tryggheten med IBS-bolig gjør det enklere for deg å fokusere på skolen og stedet først, så kan du tenke på ny bolig senere.

For mer informasjon om bolige i Monterey
Kontakt IBS

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!