Campus, CSUMB

På California State University Monterey Bay er de nøye på at universitetslivet ikke bare skal være studier, men også en opplevelse du bærer med deg resten av livet. På campus finnes det derfor mye å gjøre, for å gjøre din studietid uforglemmelig.

På CSUMB blir du som internasjonal student tatt godt vare på og på campus finnes det meste du behøver for å få en bra studietid. Skolens bibliotek har åpent daglig, og via en onlineservice kan du booke grupperom til deg og dine studievenner. Via skolens studentservice kan du få støtte og hjelp omhandlende dine studier.

På campus finner du over 75 klubber og foreninger, for deg som søker opplevelser utenfor klsserommet. Du kan engasjere deg i politikk, kunst, sport eller helt enkelt delta i en klubb der fokuset er å få nye venner og utvidet ditt sosiale nettverk.

Mange studenter på CSUMB bor på campus. Det bidrar til en god stemning og et fartsfyllt studentliv. Her får du ta del av Californias skjønne livsstil, samtidig som du skaffer deg en bra utdanning.

Din fritid i Monterey

CSUMB har en fantastisk beliggenhet rett i nærheten av stranden. Området i sør California har et herlig klima året rundt og passer bra for deg som liker utendørsaktiviteter. Her kan du surfe, sykle, klatre, gå turer i fjellet og mye mer. I Monterey finner du også et stort utvalg av resturanter, gode shoppingmuligheter og flere ganger i året arrangeres store festivaler av forskjellige slag.

Du som vil oppleve mer av California kan enkelt ta deg til byer som San Fracisco, San Jose og Los Angeles. I nærheten ligger også populære Carmel, en sjarmerende by med kunstgallerier og butikker som ligger langs brostensgatene.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!