Monterey Bay

Monterey Bay ligger vakkert til sør for San Francisco, en by som lokker til seg turister fra hele verden. Skolens campus ligger bare et steinkast unna de flotte strendene der du kan surfe, padle kajakk, dykke, eller kanskje dra på hvalsafari. Byen passer perfekt for studentliv, med arrangementer og festivaler arrangert året rundt.

Monterey Bay er kjent for sitt store akvarium, båtliv og havområdet med store variasjoner sjødyr. Byen er perfekt for deg interessert i marinebiologi og natur.

For å komme seg til byen kan du enten fly direkte til Monterey Airport (MRY) eller til en nær storby for så å kjøre videre. Veien fra San Francisco er kjent for å være en av USAs mest ettertraktede kystlinjer med en fantastisk utsikt ut over havet, kysten, fjell og store vingårder. Man kan også ta både buss og tog for å komme seg inn til byen, som er rimelig og enkelt.

Det finner svært mye både å se og gjøre i Monterey Bay. Her kan man enten besøke akvariumet, dyreparken, gå en tur eller oppleve nydelige fiskerestauranter på Fisherman’s Wharf, dra på hvalsafari, rafting på bølgene eller slappe av på lange hvite strender. Området er også kjent for vindyriking, så dette er absolutt ett sted hvor man må reise på vinsmaking eller guidet tur til vingårder.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!