Fisher College

Ved Fisher College i Boston finner du utdanninger som kan legge grunnlaget for en vellykket karriere, med forelesere som gir deg personlig støtte hele veien frem til eksamen. Ta pulsen på en av USAs viktigste studentbyer.

Fisher College ble grunnlagt i 1903 og har sitt hovedcampus i tradisjonelle brownstonehus i det historiske området Back Bay i sentrale Boston. Det er et flott område med mange studenter.

Skolens beliggenhet
Beliggenheten kan ikke bli særlig mye bedre, midt i Boston og rett ved kjente universitet som Harvard og MIT. Når du har studert ferdig for dagen er du nært det mest byen har å tilby.

Ressurser på campus

På campus finner du alt du behøver for dine studier, slik som bibliotek, bohandel og IT-service. På skolen finnes datarom der du kan studere, og wifi som du kan bruke om du tar med egen laptop. For deg som er idrettsinteressert finnes skolens Fisher Falcons med lag i fotball, baseball og basker.

Studentforeninger
På Fisher College kan du engasjere deg i en studentklubb eller en forening. Her finnes alt fra idrettslag til mentorprogram og dramaklubber. Å bli med i en forening er en fantastisk måte og få nye venner og oppleve byen og USA utenfor klasserommet.

  • En uslåelig beliggenhet midt i Boston, blant andre college og universiteter
  • Studiene er rettet mot arbeidslivet, og 91% av studentene får jobb etter fullførte studier
  • Klassene er små, og som student får du personlig service og god støtte
  • Studiestedet har et mentorprogram, som gir et innblikk i ulike yrker og roller
  • Studiestedet har idrettslag i blant annet fotball, basketball, cheerleading, golf og volleyball

På Fisher College har du mange muligheter til å finne en utdanning som passer nettopp dine mål og ambisjoner. Her kan du blant anner studere MAnagement med flere ulike konsentrasjoner eller skreddersy ditt program med vårt studiealternativ IBS Select.

(OBS! Når du studerer med oss på Fisher College er ikke bolig inkludert. Kontakt oss for mer informasjon.)

Det at Boston til dels er en studentby gjør at byen er full av liv. Her finnes alltid noe å gjøre med de nye vennene dine.

Gratis aktiviteter for studenter
Det er mye å gjøre som ikke koster så mye, eller som er helt gratis. Mange museer tilbyr gratisk inngang noen dager i uka og du kan også finne mange gratis sightseeingturer til kjente plasser. Det koster ingenting å dra på utflukter til byen vakre parker eller på markeder (om du ikke kjøper noe, såklart). Det er også mange studentrabatter på barer og restauranter.

Idrett i Boston
Om du liker idrett kan du dra og se kjente lag som Boston Red Sox i baseball og Boston Bruins i ishockey. Planlegg en genuin amerikansk opplevelse og se baseballkamp på velkjente Fenway Park. Dette er moro deg som ikke er superglad i sport også!

 

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!