Boston

Boston er en fantastisk variert og vakker by lokalisert på USAs østkyst. Her finner du kulturtilbud og nattklubber, museer og naturoppevelser.

Boston ligger i Massachusetts, og er en av de eldste og viktigste historiske byene i USA. Her fant blant annet Boston Tea Party sted, som er kjent for å være en nøkkelbegivenhet i den amerikanske revolusjonen.

Byen er kjent for høyrere utdanning, innovasjon, finans og politikk – men er også et kulturelt sete. Boston er kjent for å være den intellektuelle hovedstaden i USA og amerikansk litteraturs krybbe. Symfoniorkesteret er et av de beste og mest kjente i hele landet, men det er også mange musikkfestivalen av forskjellige sjangre som blir organisert hvert år.

Om du skulle ønske noe annet enn høykultur finnes det også et hav av puber, nattklubber og stand-upklubber. Rett ved campus finner du for eksempel baren Cheers som ble verdenskjent gjennom komiserien ved samme navn på 90-tallet.

Loading…

 

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!