Campus, Fisher College

Fisher College ble grunnlagt i 1903, og har hovedcampus i tradisjonelle brownstonehus i det historiske området Back Bay i sentrale Boston. Dette er et koselig område med mange studenter.

Skolens beliggenhet kan ikke bli spesielt bedre, midt i byen. Når du er ferdig med studiene for dagen, befinner du deg i nærheten av det meste Boston har å tilby.

På campus finner du alt du trenger til studiene dine, som for eksempel bibliotek, bokhandel og IT-hjelp. Her er det også datarom samt wifi dersom du har med egen laptop. Om du er interessert i idrett, har Fisher Falcons lag i fotball, baseball og basket du kan både bli med på eller bare heie på.

Ved Fisher College finnes aktiviteter og klubber innen det meste, alt fra idrettslag til mentorprogram og dramaklubber. Det som ikke finnes på campus finner du stort sett ellers i byen.

Ved Fisher College har du mange muligheter til å finne en utdanning som passer nettopp dine mål og ambisjoner. Her kan du blant annet studere Management med utgangspunkt i flere ulike fagretninger, eller skreddersy ditt eget studieløp med IBS Select.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!