Bolig, Hawaii Pacific University

Når du studerer på Hawaii Pacific University bor du sentralt, i downtown Honolulu. Studentboligen ligger nær skolen, i et område som passer godt for studenter.

Downtown Honolulu byr på liv og røre, og du bor midt blant kaféer, butikker, restauranter og barer. Du er til og med nær stranden! Den velkjente og populære stranden Wakiki Beach er bare en kort busstur fra boligen. Her drar mange studenter for å surfe, bade eller bare henge med venner.

I Honolulu har du alltid noe å gjøre når du tar et avbrekk fra dine studier. Sett deg på en kafé, gå på shoppetur i noen av de mange butikkene eller ta bussen til stranden.

Du bor sammen med en annen student i en møblert leilighet. I studieboligen har du tilgang til felleskjøkken og vaskeri. I første etasje finner du blant annet en felles studentlounge, der du kan sitte og lese eller omgås dine venner. Å bo i studentbolig er en fantastisk mulighet til å bli kjent med mange nye mennesker, både amerikanere og andre internasjonale studenter.

Studieboligen er inkludert i IBS’ programavgift det første semesteret, og om du vil fortsette å bo her andre semesteret også kan du sende inn et ønske om det til oss.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!