Campus, Hawaii Pacific University

Med IBS studerer du på HPU’s downtown campus som ligger i Honolulu. Her er klassene små og du får god kontakt med dine professorer.

HPU ble grunnlagt i 1965 og har studenter fra hele USA og mer enn 80 andre land. Ved siden av høyteknologiske ressurser og nært samarbeid med bedrifter og myndigheter får HPUs studenter ta del i et veldig aktivt studentliv. På skolen kan du blant annet drive med sporter som tennis, basket, volleyball og svømming. HPU har også er veldig kjent og prisbelønt cheerledinglag.

”Jeg var ute etter ”The American Dream”, og det fikk jeg, om ikke mer. Studentlivet i USA er heftlig. Det er perfekt å kunne kombinere studiene med sol og bad på Fort DeRussy i Honolulu.”

Pernilla Åblad, Travel Industry Management, HPU

DIN FRITID I HONOLULU

Verdensbyen Honolulu, som ligger på øya Oahu, har et aktivt fritidsliv og tilbyr uendelige rekreasjonsmuligheter. Naturen på Hawaii er fantastisk, og pass på å dra på oppdagelsesferd på fritiden din. Du kan kombinere dine studier med spennede sporter som surfing, dykking og beachvolleyball.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!