Honolulu

Honolulu er et fantastisk by som ligger på øya Oahu. Her finner du uendelige rekreasjonsmuligheter, og du kan lett kombinere byliv med en aktiv fritid.

Honolulu er hovedstaden og den mest folkerike byen i staten Hawaii. Byen er en portal til resten av Hawaii og er kjent for å både være en sentral business- og turismeby og dens egenartede kombinasjon av amerikansk- og stillehavskultur.

Naturen på Hawaii er fantastisk, så pass på at du drar på oppdagelsesferd på fritiden din! Du kan kombinere dine studier med spennede sporter som surfing, dykking og strandvolleyball. Det er vanlig å ta småturer til helgene. Det finnes utrolig mange turer opp i de vulkaniske fjellene omkring byen der du kan nyte det gode klimaet og fantastiske utsikter. Det er også flere båtturer, og du kan ta deg til andre øyer i Hawaii.

I selve byen er det alle kulturelle- og urbane tilbud. Ønsker du deg en kulturell aften kan du ta turen til the Bishop Museum eller the Honolulu Museum of Art. Eventuelt kan du ta en tur i symfonien, eller bare nyte musikk- og konsertilbudene i Wakiki. Det finnes også en egen dyrehage, akvarie og flere teatre. Pearl Harbor-museet er også et must for deg som er interessert i amerikansk historie!

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!