Keiser University

Keiser er et universitet som setter deg som student i fokus. Den høyt utdannede lærerstaben er fokusert på at du skal lykke med studiene dine, og vil forberede deg for din videre karriere. Ta første steget mot drømmen og studer i Florida.

Keiser University ble grunnlagt i 1977 a v familien Keiser. Siden har universitet vokst raskt og fått flere utmerkelser og priser for sitt arbeid innen å fremme utdanning i Florida. Skolen har blitt en av de viktigste spillerene innen høyere utdanning i delstaten. På 15 campus, spredt utover delstatsområdet, studerer omtrent 20 000 studenter. Med oss på IBS studierer du på skolen flaggskipscampus i herlige Palm Beach.

Samarbeid med næringslivet
På Keiser University arbeider man etter filosofien “student first”. Det er skolen oppskrift for fremgan, i kombinqasjon med sterke bånd til næringslivet. I snart 40 år har Keiser University hatt samarbeid med viktige deler av næringslivet i Florida, noe som gjør at udanningene er godt tilpasser arbeidsmarkedet.

Ressurser for studentene
På campus finnes de ressursene du behøved for å lykkes med studiene dine. Her kan du også ta del i mange sosiale aktiviteter og events. Fyll kalenderen med ting å gjøre utenfor klasserommet også, det er ofte slik knytter kontakter for fremtiden og finner venner for livet.

 

Keiser garanterer et stipend  til alle studenter som har GPA på 2.5 eller over!

Kontakt oss for mer informasjon.

Bestill studieveiledning

 

  • Businessutdanninger med unike spesialretninger
  • Personlig undervisning i små klasser
  • Karrierefokuserte utdanninger
  • Godt kvalifiserte og engasjerte lærere som setter deg som student i fokus
  • Nært samarbeid med næringslivet
  • Et herlig studiested i solskinsstaten Florida
  • Garantert stipend på NOK 61 000 til alle studenter med GPA på minst 2.75. Les mer om GPA.

På Keiser University kan du ta vårt studiealternativ IBS Select. Da velger du selv fagene dine, og bestemmer om du vil blande ulike fagområder eller spesialisere deg innen ett. Om du er interessert i underholdnings- og eventindustrien kan du for eksempel se nærmere på Entrertainment, Sport & Promotion Management.

Her kan du også ta en hel grad, les mer om dette under Full Degree.

InteressemeldingBestill informasjon

Når du studerer med oss på IBS er bolig inkludert i West Palm Beach det første semesteret. Om du vil bo med et ekstra semester pleier dette å ordne seg så lenge du sier ifra i litt god tid.

Sentral beliggenhet
Når du studerer i Palm Beach bor du i en leilighet i et leilighetskompleks nært sentrum. Du har kort avstand til skolen, kollektivtrafikk, bylivet, butikker, barer, kinoer g restauranter. Leiligheten du bor i er møblert og utrustet med det meste du trenger for å trives. Det er bare å flytte rett inn når du kommer fram!

Treningssenter og svømmebasseng
Du bor enten i det enkeltrom eller deler dobbeltrom med en annen student. Alle som bor i leilighetskomplekset har tilgang til et treningssenter som er åpent døgnet rundt, to felles svømmebasseng og volleyball- og tennisbane. Her har du alle forutsetninger for å kunne slappe av etter en lang dag på skolen.

West Palm Beach klinger nok kjent hos mange og det er her du finner noen av Florida mes kjente og besøkte strender. Mange av USAs overklassefamilier har sine feriehus her og det er en viss luksusstemning i byen.

Vaiende palmer
Som navnet antyder er byen fylt med vaiende palmer. Denne kystbyen har mange lange, hvite sandstrender som du kan besøke året rundt. Området har et tropisk regnskogklima. Det er noe fuktigere i løpet av sommermånedene og du kan nok regne med en og annen real regnskur. De varer heldigvis ikke så lenge og det er fremdeles varmt i lufta.

Det er mye å se og gjøre i West Palm Beach, spesielt for deg som trives nær havet. I tillegg til strandlivet tilbyr byen et heftig natteliv, masse shopping og koselige restauranter. Hold styr på byens eventkalender for å se hvilke festivaler du kan oppleve mens du er det.

Flere destinasjoner
Mens du er i West Palm Beach bør du passe på at du får se deg omkring i resten av Florida også. Du er nær velkjente byer og steder som Miamia, Fort Lauderdale, Everglades og Key West lengt ut i den Meksikanske golf. Hvor skal du dra på tur når det blir helg?

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!