Campus, Keiser University

Keiser University er et relativt lite og veldig personlig universitet. Med IBS studerer du i herlige Florida.

Skolen er grunnlagt i 1959 og har siden dette etablert en tydelig businessprofil, med mål om å forberede studentene for ledende roller innen de fagområdene studentene velger. På skolen finnes alle ressurser du behøver for å lykkes i dine studier, samt en hel del sosiale aktiviteter du kan fylle kalenderen din med.

I Florida finnes det mye å gjøre, både på og utenfor campus. Du kan prøve deg på noen av skolens mange idrettslag, melde deg inn i en studentforening som fokuserer på en av dine interesser eller engasjere deg i et frivillig arbeid.

“I believe in competition, human effort and the rewards and failures that human efforts brings. Also, I believe that all individuals should have an equal opportunity to participate, contribute, succeed and fail.”

Tom L. Duncan, PhD, President, Keiser University, Palm Beach

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!