West Palm Beach

West Palm Beach er en av de tre hovedbyene i Florida. Her finner du både et rolig strandliv og et livlig bybilde.

Palm Beach høres nok kjent ut for mange og her finner du en av Floridas best kjente og mest besøkte strender. Mange av USAs velstående familie har sine feriehus her og du kan kjenne på en luksuriøs stemning i byen. Her er det mye å se og gjøre, spesielt for deg som trives ved havet. Du som liker bad og vannsport kommer sikkert til å tilbringe mye av din fritid på de lange hvite strendene og de i varme bølgene. Her har du muligheten til å surfe og nyte Floridas herlige miljø.

Artige områder å besøker i West Palm Beach er for eksempel Clematis Street. Denne gaten er byens historiske hovedgate og handlegate. Her arrangeres også Clematis by Night som er et utendørsevent med musikk, mat og underholdning hver torsdag. For annen shopping og underholdning kan du besøke CityPlace der de huser en kino, flere nattklubber, restauranter med mer.

Du bor også i nærheten av mange andre spennende og velkjente steder, så planlegg et besøk til Miami eller Fort Lauderdale. Reiser du litt lengre kan du også oppleve Orlando med Disney World eller spektakulære Key West.

 

Loading…

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!