Martin i Brisbane

Martin tilbyr yrkesrettede programmer, spesielt tilpasset arbeidsmarkedet. Med oppstart flere ganger i året er dette et fleksibelt alternativ for deg som ønsker å studere i Australia.

Martin er en skolen med flere campus i Australia. Undervisningen har et sterkt fokus på å forberede deg for arbeidslivet. Du mottar derfor en veldig praktisk undervisning og lærerene på skolen har som oftest egen erfaring fra sine respektive emneområder. Målet er at dine studier skal lede til en jobb.

En skole med god beliggenhet
Campuset i Brisbane ligger sentral til og har nyrenoverte og moderne lokaler. Her ligger også en språkskole, så du kommer garantert til å treffe studenter fra hele verden.

Ressurser på campus
Student har du tilgang til datarom med både Mac og PC, wifi, et stort biblitoek og flere fellesområder der du kan sitte og studere. I tillegg til studieressursene finnes flere studentforeninger som du kan engasjere deg i, og på den måten få en ekstra givende fritid.

På Martin i Brisbane er målet at studiene dine skal lede til jobb. Vil du vite mer?

Book gratis studieveiledning

  • Martin er et fleksiblet alternativ med programstart flere ganger i året
  • Yrkesrettede programmer tilpasset arbeidsmarkedet
  • Skolen inviterer ofte inn gjesteforelesere for å holde studentene oppdatert på hva som skjer i arbeidslivet
  • Lærerne er ofte yrkesaktive innen sine undervisningsområder
  • Kombiner dine studier med et intership eller jobb
Takket være utdanningen på Martin turte jeg å starte opp min egen bedrift
Isabella Holmgren
Isabella Holmgren, Grafisk Design, Brisbane

Utdanningene på Martin er svært yrkesforberedende i tillegg til å være akademiske. Her kan du ta flere ulike bachelorgrader. Vi hjelper deg å finne det rette valget sammen med deg!

Her kan du lese mer om de ulike mulighetene:

InteressemeldingBestill informasjon

Når du studerer med IBS på Martin er bolig inkludert første semester.

Området ditt
I Brisbane bor i et leilighetskompleks i området Mt. GGravatt. Her finnes kafeer, shopping, barer og kollektivtrafikk i nærområdet. Du tar deg lett til downtown Brisbane. Omrking deg ligger vakker natur med gode turmuligheter og fra områdets høyeste punkt har fantastisk utsikt over hele Brisbane.

Et godt studentliv
Boligen din gir deg alle forutsetninger for å oppleve et godt studentliv. Her har du svømmebasseng, treningsmuligheter og fellesområder som er gratis for alle som bor der. Du bor i ditt eget rom i en leilighet osm deles av tre studenter. Leiligheten er møblert og rommet ditt har blant annet seng, garderobeskap, skrivebord og eget bad. Du deler kjøkken og stue med de i kollektivet ditt og det er også tilgang til wifi og vaskemuligheter.

Brisbane er Australias tredje største by og hovedstad i delstaten Queensland. Byen ligger ved elva Brisbane River, og du kan enkelt ta deg med buss elelr bil til kysten og de populære turistområdene Sunshine Coast, Gold Coast, Byron Bay eller Surfers’ Paradise. Du kan altså få det beste av to verdener – storby- og strandliv.

Sommer året rundt
Klimaet i Brisbane er tropisk og mildt året rundt. Selv om vinteren kan du frem til soldager med klarblå himmel og utendørsaktiviter.

Populært reisemål og voksende by
Det fantastiske været lokker også turister året rundt og det er også mange som flytter inn til byen.I dag er Brisbane en moderne by og den raskest voksende i antall innbyggere i hele Australia. Her kan du derfor regne med å treffe mange interessante mennesker, med svært ulik bakgrunn.

Ettersom du kan være utendørs året rundt er det en perfekt by for deg som liker utendørsaktiviteter. I dag er Brisbane ern grønn by, takket være alle de vakre parkene. Pass på å besøke den botaniske hagen som ligger midt i byen, eller ta med vennene dine til en dag på stranden ved South Bank Parklands.

Utflukt til solkysten
Berømte Surfers’ Paradise og Sunshine Coast ligger en kort bil- eller busstur unna Brisbane. Her kan du henge med vennene dine over helgen ved de vakre strendene. Arranger en grillkveld og adopter den avslappa og sosiale kulturen som kjennetegner Australia.

Moro og events
Området South Bank er sentrum og kultur og moro, med flere museum og scener. Hele Brisbane tilbyr events som festivaler, musikaler, utendørsforestillinger og gatekunst året rundt. Finn ut hva som skjer hver sesong og delta i det vibrerende kulturlivet.

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!