Bolig i Brisbane

I storbyen Brisbane bor du et ett leilighetskompleks i området Mt. Gravatt. Området har både byliv, flotte naturopplevelser samt korte avstander til Sunshine Coast og Gold Coast.

I Mt. Gravatt bor du nære cafeer, shopping og kollektivtrafikk som enkelt, på ca. 15 minutter tar deg til downtown Brisbane. Som IBS-student bor du i et leilighetskompleks med basseng, treningsmuligheter og allmennområder som alle beboere kan benytte. Her lever du et godt studentliv.

I Mt. Gravatt har du virkelig mulighet til å dra nytte av naturen i Australia – her finner du stuier til områdets høyeste punkt med fantastisk utsikt over Brisbane.

I Brisbane har du eget rom i en leilighet som deles av tre studenter. Leiligheten er fullt møblert og i ditt rom finnes det seng, skap, skrivebord og eget bad. Du deler kjøkken og oppholdsrom med dine to roomies og sammen har dere også wifi og bra vaskemuligheter.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!