Campus Martin i Brisbane

Martin ligger sentralt til i Brisbane. Dette campuset anses av mange å være et av Australias beste college, med helt nyrenoverte og moderne lokaler.

Skolen ligger i hjertet av Brisbane, midt i businessdistriktet og blant populære shoppinggater. Du er i nærheten av kollektivtrafikken, natteliv, restauranter og barer. På dette campuset finnes det også en språkskole, så du kommer definitivt til å treffe studenter fra hele verden. Som student har du tilgang til datarom med både Mac og PC, internett og et stort bibliotek og allmennrom hvor du kan sitte å studere. På Martin er det flere studentforeninger som kan engasjere deg i for å få det meste ut av din opplevelse som student i utlandet.

“Jeg ser i dag at min utdanning fra Martin i Brisbane har kommet veldig bra med i min karriere. Nå jobber jeg som Art Director på det digitale kommunikasjonsbyrået Ottoboni i Gøteborg.”

Emil Jonsson, Graphic Design, Martin

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!