Martin i Sydney

 Martin tilbyr yrkesforberedende programmer, spesielt tilpasset arbeidsmarkedet. Med oppstart flere ganger i året er dette et fleksibelt alternativ for deg som ønsker å studiere i Australia.

Martin er en skolen med flere campus i Australia. Undervisningen har et sterkt fokus på å forberede deg for arbeidslivet. Du mottar derfor en veldig praktisk undervisning og lærerene på skolen har som oftest egen erfaring fra sine respektive emneområder. Målet er at dine studier skal lede til en jobb.

Skolen ligger midt i Sydney
Martin har en fantastisk beliggenhet i sentrale Sydney, blant kafeer, resuranter, barer og butikker. Skolen deler campus med et universitet og en språkskole, noe som skapet en internasjonal og inspirerende studiemiljø. De lyse og freshe klasserommene er utrusted med det du behøver for studiene dine. Overalt på campus finnes gratis wifi og om du ikke har med egen datamaskin kan du låne en i skolens datasal.

Studentforeninger
Alle studenter på Martin blir medlemmer i Platypus Club, en studentforening som arrangerer mange sosiale events og utflukter. Bli med på tur og bli venn med folk som studerer andre ting enn deg.

Velg Martin, med campus midt i Sydney, om du ønsker deg en utdanning som leder til jobb.

Send inn en interessemelding

  • Martin er ett fleksiblet alternativ med programstart flere ganger i året
  • Yrkesforberedende program tilpasset arbeidsmarkedet
  • Skolen inviterer ofte inn gjesteforelesere for å oppdatere studentene på arbeidslivet
  • Lærerne er ofte yrkesaktive innen sine undervisningsområder
  • Kombiner dine studier med et intership eller jobb

Utdanningene på Martin er svært yrkesforberedende i tillegg til å være akademiske. Her kan du ta flere ulike bachelorgrader. Vi hjelper deg å finne det rette valget sammen med deg!

Her kan du lese mer om de ulike mulighetene:

Året mitt på Martin gav meg jobb i et reisebyrå i Sydney
Sara Åhlén
Sara Åhlén , Travel and Tourism, Sydney

Når du studerer med IBS på Martin er bolig inkludert første semester.

Delt og møblert bolig
Du bor i et dobbeltrom med en annen student. Alle våre boliger er fullt møblerte og utrusted med det meste du trenger for å trives. Leiligheten eller studenthjemmer ligger sentralt, med nærhet til skolen, kollektivtrafikk og bylivet.

Kontakt oss om du vil ha mer informasjon om boligen din i Sydney.

Sydney er den største, eldste og kanskje mest fascinerende byen i Australia. Mange anser den som å være en verdens vakreste byer. Den er hovedstad i provinsen New South Wales og ligger mellom den vakre kystlinjen og nasjonalparken Blue Mountains. Klassiske Sydney Harbour Bridge forbinder sentrale Sydney med området North Shore.

“City Life”
Dette er byen for deg som oppleve et ordentlig storbysliv. Selv om det er millionby finnes det følelse av småby som gjør at det er lett å ta seg omkring overalt. Besøk alle severdighetene og verdenskjente ikoner som Sydney Opera House, Darling Harbour og Sydney Tower.

Når du ikke har fullt opp med studier skal du selvsagt passe på å ta vare på livet i Sydney, med alt fra storbyspuls til herlig strandliv. Besøk Sydneys fantastiske operahus som ble designet av den danske arkitekten Jørn Utzon. Når du har sett nok av det rusler du videre til Sydneys botaniske hage, rett ved siden av operahuset, der du kan slappe av i sola.

Oppdag Sydneys strender
Vil du bort fra storbyens larm kan du enkelt ta deg til Manly Beach eller Bondi Beach. Sydney Harbour har også endel gjemte perler der du kan nyte strandlivet. Land de vakre strendene kan du såklart surfe, padle, dykke eller svømme, men også bare nyte omgivelsene i en kafé eller bar.

I Sydney får du det beste av to verdener – strandliv blandet med storby. Ta surfetimer på Bondi Beach eller spis middag med venner på en rooftop bar.

Mat fra hele verden
Når du går lei av matpakkene dine kan du unne deg et restaurantbesøk. Den internasjonale atmosfæren i Sydney innebærer at det finnes restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner. Book bord på en tradisjonell pub, på noen av de mange prisbelønte restaurantene eller på en rooftop bar med utsikt over hele byen.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!