Campus Martin i Sydney

Vil du studere i en av Australias mest populære byer? Martin har en fantastisk beliggenhet i Sydney, midt imellom alle byens severdigheter, resturanter og butikker.

På Martin i Sydney kommer du til å treffe studenter fra hele verden. Skolen deler campus med et universitet og en språkskole, noe som skaper et internasjonalt og inspirerende studiemiljø. De lyse og freshe klasserommene er utryrt med det du behøver for å studere bra. På campus finnes det gratis wifi og om du ikke har med deg din egen data kan du låne en i skolens datasal. Alle studenter på Martin blir medlemmer i Platypus Club, en studentforening som står for mange sosiale eventer. Det er den perfekte muligheten til å bli kjent med nye mennesker utenfor klasserommet.

Utforsk ditt studiested med andre studenter. Engasjer deg i en studentforening på Martin og delta på utflukter og sosiale events.

Din fritid i Sydney

Når du ikke er opptatt med studier må du passe på å nyte livet i Sydney. Med alt fra storbypuls til strandliv har Sydney mye å by på. Sydney er en by med mange millioner innbyggere, men har også en småby følelse som gjør byen tilgjengelig og attraktiv. Det finnes flere severdigheter som er verdenskjente som Sydney Oper House, og Sydney Bothanical Garden. Året rundt arrangeres det eventer som musikkfestivaler og sportsevent. Hvorfor ikke passe på å se din første rugbykamp? Vil du forlate mylderet i byen tar du deg enkelt til Manly eller Bondi Beach. I Sydney trenger du ikke bekymre deg for å ikke ha noe å gjøre.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!