RMIT University, Melbourne

RMIT University er rangert som et av Australias ti beste universitet. Skolen er ledende innen teknikk og design og er kjent internasjonalt for sine praktisk rettede utdanninger og resultater innen forskning. Her forberedes du for å få en framgangsrik karriere.

RMIT University er ikke bare topprangert i Australia. Skolen er til og med på en listen over de 100 beste universitetene i verden. Universitet ble grunnlagt i 1887 og har i dag omkring 82 000 studenter på sine campus i og utenfor Australia. Campuset i Melbourne er stort og velutrustet og har en topp beliggenhet sentralt i byen.

På campus
Campuset i Melbourne er utrustet for å gi deg en god studieopplevelse. Her finner du biblioteket og studierom som du kan booke for selvstudier eller gruppearbeid. Det finnes flere datatarom og noen er også åpne døgnet rundt. Om du foretrekker å studere med din egen laptop kan du koble til skolens wifi.

Treningssenter og studentforeninger
Som student på RMIT kan du til og med skaffe et medlemsskap på skolens treningssenter, eller bli med i en av de mange studentforeningene. Slik møter du mange nye mennesker med lignende interesser som deg. På dette store universitetet finnes noe for alle!

Studer med IBS på et Australias beste universitet. Vi hjelper deg å ta de rette valgene.

Book studieveiledning

  • RMIT regnes som et av de 10 beste universitetene i Australia
  • Lærestedet har et tett samarbeid med det lokale næringslivet – du lever det du lærer
  • Her får du hjelp til å velge den studiegangen som passer for at du skal nå dine mål
  • Moderne undervisningslokaler med alt man trenger av teknisk utstyr
  • Campus ligger midt i en spennende by med et pulserende kulturliv

Med oss på IBS kan du velge mellom et årsstudium eller en hel grad, enten bachelor eller master. Du kan ofte også forlenge årsstudiumet til en bachelorgrad om du skulle ønske å forlenge studieopplevelsen i Melbourne. Undervisningsopplegget er i stor grad basert på at du som student deltar aktivt for å få med deg de kunnskapene behøver for din fremtidige karriere. Nedenfor finne du noen eksempler på studieretninger du kan ta ved RMIT.

Her kan også velge studiealternativet IBS Select. Da skreddersyr du ditt studieprogram ved å velge de fagene som interesserer deg mest. Kontakt oss så hjelper vi deg videre.

InteressemeldingBestill informasjon

Når du studerer med oss på RMIT i Melbourne er bolig inkludert ditt første semester. Om du vil boende et semester til kan du sende inn et ønskemål om det til oss.

Delt og møblert bolig
Du bor vanligvis i et dobbeltrom sammen med en annen student. Alle våre boliger er fullt møblert og utrustet med det meste du behøver for å trives. Leilighetene eller studenthjemmet ligger sentralt, med nærhet til skolen, kollektivtrafikk og byliv.

Kontakt oss om du vil ha mer informasjon om boligen din i Melbourne.

Melbourne er hovedstaden i delstaten Vicotria og er Australias nest største by i antall innbyggere. Den vakre havnebyen har blit stemt frem som et av verdens beste steder å leve og bo flere år på rad. Her blandes businessdistrikt med bohemske områder og grønne parker.

Verdens nest beste studentby
Byen har også blitt kåret til verden nest beste by for universitetsstudenter. Her finnes ledende utdanninger, forskning, kultur, turisme og idrett. Det er altså en by full av muligheter. Å studere i Melbourne er spennende både i og utenfor klasserommet.

Australias kulturhovedstad
Frem til 1927 var Melbourne Australias hovedstad. I dag er hovedstaden Canberra, men Melbourne kalles likevel ofte landets kulturhovedstad. Her kommer mye av Australias TV- og filmproduksjon, ulike dansestiler og litteratur. De senere år har byen også blitt kjent for sin kreative gatekunst.

Å studere i Melbourne er et godt valg, spesielt for deg som liker kunst, kultur og historie. Året rundt kan du besøke festivaler, gå på teater, dra på konserter og gå på ulike kunstutstillinger. I tillegg tilbyr Melbourne, som den storbyen den er, et livlig natteliv.

Laneways – koselige smug
I Melbournes laneways, labyrintliknende områder med små, koselig smug, finner du mange populære kafeer, restauranter og barer. Noen ser bare ut som hull i veggen, så det er verdt å utforske alle krinkler og kroker.  Du kommer nok til å finne ditt favorittsted. Du kan også vandre omkring populære Queen Victoria Market eller oppleve byens beste utsikt fra Melbourne Observation Deck i det 253 meter høye Rialto Towers.

Finn din favorittkafé blant Melbournes trivelige laneways og dra på konsert med vennene dine. I Australias kulturhovedstad har du alltid noe å gjøre.

Når du vil være utendørs
Iblant vil du kanskje gjøre enda mer avslappende, og da kan det være fint å ta nytte av alle de fantastiske naturområdene som finnes rett utenfor byen. Ta på deg ett par bra sko og gå på tur eller lei en sykkel og følg noen av de mange sykkelstiene. Du som liker vannsporter kan leie en kajakk, ta surfetimer, dykke eller stå på vannski.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!