Bolig

Når du studerer ved RMIT med IBS er bolig inkludert i programavgiften det første semesteret. I Melbourne bor du svært sentralt, med et veldig godt kollektivt tilbud er det enkelt å komme seg rundt dit man ønsker.

Å ha en bolig som venter på deg er en stor fordel i møte med et nytt land og studiested.

Våre boliger er nøye utvalgte, og holder god standard sett fra et lokalt ståsted. Vi vet at et godt bosted i trygge omgivelser skaper gode forutsetninger for et vellykket studieopphold.

Boligen deles av flere studenter, gjerne fra forskjellige land, slik at du kan få gleden av en annen kultur rett hjem i egen stue. Man deler ofte rom med andre studenter, men noen steder kan man ønske seg enkeltrom mot et tillegg i prisen.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!