Campus, RMIT University

RMIT University er stolte over sitt nære samarbeid med næringslivet, og sine innovative utdanninger. Her kan du få en givende studietid med fag og programmer som er håndplukket nettopp for at du skal lykkes i din fremtidige karriere.

Universitetet, som ble grunnlagt allerede i 1887, ligger midt i sentrale Melbourne. Her befinner du deg i nærheten av trikk, tog, restauranter og alt det spennende som foregår i byen. Ved RMIT studerer over 82 000 studenter fordelt på fakulteter i inn- og utland. Av disse er omtrent 28 000 internasjonale studenter.

Melbourne campus er utrustet for gi deg en optimal studietid. Her finnes bibliotek og egne kollokvierom, som du kan booke for egenstudier eller gruppearbeid. Du får også tilgang til flere datarom, der enkelte holder åpent døgnet rundt. Dersom du foretrekker å benytte egen laptop, kan du logge deg inn på universitetets trådløse nettverk. Som student har du i tillegg mulighet til å bli medlem på universitetets treningssenter, eller bli med i noen av de mange studentforeningene. Sistnevnte er en flott måte å møte likesinnede på.

“Jeg lar meg fascinere av alt som Melbourne har å tilby: koselige kaféer, butikker, kitesurfing og strandliv. Man kan drive med klatring rett ved RMIT, og det avholdes mange sportsarrangementer i tillegg til et enormt kulturtilbud. Menneskene som bor der er kjempetrivelige og åpne, noe som gjør at det er lett å trives og bli del av et fellesskap.”

Maja Hansson, IBS-representant, Melbourne

FRITIDEN DIN I MELBOURNE

Melbourne er Australias nest største by, og blir ofte beskrevet som landets kulturelle hovedstad med sine festivaler, utstillinger, teaterforestillinger og musikaler. Mange klassiske filmer og litterære verk har blitt til her. I løpet av de siste årene har det også vokst frem en kreative scene for gatekunst.

Dersom du har behov for å komme deg bort fra bylivet, og koble litt av fra studiene, er du aldri langt unna de fantastiske naturområdene som Australia er kjent for. Bare et steinkast unna storbyens pulserende hverdag har du tilgang på alt fra fotturer og surfing.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!