Bolig, SBCC

I Santa Barbara bor du med gangavstand til både skolen, byens kritthvite strender og de mange mulighetene downtown tilbyr med shopping, restauranter og kulturliv.

Bolig er inkludert første semester, og i Santa Barbara tilbyr vi flere ulike boalternativer. Blant annet i leilighetskompleks hvor noen har tilgang på basseng, solstoler og fellesarealer, grillmuligheter og hage. Uansett hvor du bor kan du gå til skolen. Du er også nær kollektivtrafikken som kan ta deg til San Diego i sør og San Francisco i nord.

Våre studentboliger i Santa Barbara ligger i gangavstand fra strender og fellesarealer. Her kan du tilbringe de varme kveldene i California med venner og medstudenter.

Leilighetene vil har inneholder vanligvis stue, to soverom, kjøkken og bad. Leilighetene er også møblert og du deler oftest rom med en annen IBS-student. Alle leilighetene har gratis WiFi, TV og tilgang på støvsuger. Villaene har de samme rommene, bare flere soverom.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!