Campus, Santa Barbara City College

Studentene velger SBCC på grunn av skolens fantastiske beliggenhet, utsikt over stillehavet, de engasjerte lærerne, de små klassene og den personlige studentservicen.

På SBCCs to sammenhengende campuser finner du studieinspirasjon i moderne lokaler eller ute i den varme Californiasolen. Her finnes det bibliotek, cafe og fellesarealer med tilgang til data og internett der du kan studere med dine medstudenter.

Skolens utearealer er åpne for alle. Om du ønsker å bruke friidrettsanlegget som treningssenter kan du gjøre dette både i solen eller da den er belyst på kveldstid.

Som IBS-student blir du automatisk medlem i skolens ”International Exchange Club”, som har regelmessige møter og en uformell møteplass mellom amerikanske og internasjonale studenter. Her får du nye interessante venner og bygger samtidig ditt eget internasjonale nettverk. SBCC har også en egen idrettsplass. Skolen har egne lag innen blant annet volleyball, fotball, amerikansk fotball, golf, baseball og tennis. Det fantastiske klimaet gjør dette til en perfekt plass for deg som liker utendørs sport. Surfing, seiling, ridning, tennis, friidrett, sykling eller turer – du velger.

 

 

SBCC Campus

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!