Santa Barbara

Santa Barbara er en vakker by med et fantastisk studentmiljø. Her samarbeider vi i IBS med Santa Barbara City College og Antioch University. Du kan enkelt ta deg til storbyer som Los Angeles, San Francisco, Las Vegas eller San Diego med byens mange kollektivtilbud.

På grunn av klimaet kalles Santa Barbara “den amerikanske riviera”. Byen blir rammet inn av lange og høye fjellkjeder i bakkanten, og sandstrender ved havet i fronten. Med over 80 000 innbyggere og store universiteter og colleges er dette ett perfekt studiested. Her finner du også flere gode restauranter, butikker og serverdigheter som gjør byen til en turistattraksjon. For studenter finnes utallige aktivitetstilbud som surfing, padling, vollyball, fjellgåing, treningssentre, kinoer og konserter, for å nevne noen.

Med en avstand på 145 km fra Los Angeles er enkleste og rimeligste reisemåte fra Norge til Santa Barbara via LAX. Du kan enten lande i Los Angeles og ta buss videre til Santa Barbara som koster ca. $50 og tar 2 timer, eller du kan fly til Santa Barbara Mcpl. Airport for over $300 på 50 minutter. Det lønner seg derfor å ta buss!

Med over 300 soldager i året, lange strender og nærhet til storbyer er Santa Barbara perfekt for studenter som både ønsker å oppleve noe nytt samt ta en høyere utdanning.

Med IBS blir det enkelt å flytte til solbyen. Vi hjelper deg med valg av skole, studieretning, søknadsprossesen, bosted første semester og IBS-ansatt i Santa Barbara. Her tilbyr vi både semester- og årsstudier eller bachelor- og mastergrader. Du kan blandt annet starte dine studier med opptil to år på Santa Barbara City College (SBCC), og gjøre en transfer til Antioch University, eller begynne rett på Antioch, og ta alle tre årene der for en bachelorgrad.

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!