Snow College

Snow College er rangert som et av USAs beste community colleges. Med sentral beliggenhet i delstaten Utah, med Rocky Mountanis rett utenfor dørstokken, tilbyr Snow den perfekte plassen for studenter som vil nå akademisk framgang i et rolig og sikkert campusmiljø.

Liker du rolige, naturskjønner miljøer med fantastiske utsiker? Er du eventyrlysten og liker å gå på fjelltur, paddle, stå på ski og være utendørs? Vil du ha en genuin amerikansk opplevelse i en amerikansk småby der campus er i fokus? Da er Snow College et godt valg.

Lang erfaring – personlig opplevelse
Snow College har hjulpet studenter til fremgang i nesten 100 år, og skolen åpnet dørene allerede i 1923. Ved Snow College kan du se frem til små klasser, professorer og lærere som kan navnet ditt, bra studentservice og -støtte i et miljø der studentene er i fokus.

Møt nye, spennende venner
På skolens campus i Ephraim studerer omtrent 3 000 studenter, og omtrent 100 er internasjonale studenter fra alle verdens hjørner. Vil du treffe nye venner, involvere deg og forbedre CV’en din kan du bli med i en av de mange studenforeningene på Snow College, eller bli med på et idrettslag.

Et topprangert community college midt i Utah, med Rocky Mountains rett utenfor døra. Vil du kombinere studiene med et aktivt friluftsliv er Snow College skolen for deg.

Send inn en interessemelding

 • En skole med høy rangering og godt rykte
 • Studer i et enestående miljø, som rett ut av en film
 • Gode muligheter for scholarships
 • Gode muligheter til å gjøre en transfer til statlige universitet, både i Utah og andre stater i USA
 • Mange ulike utdanningsmuligheter

På Snow College finnes mange utdanningsmuligheter. Her kan du ta en associategrad (toårig grad), en bachelorgrad (tre-til fire år) eller velge vårt studiealternativ IBS Select, der du selv setter sammen timeplanen din med de fagene du selv ønsker å ta på et semester eller år.

Skolen tilbyr også ulike certificateutdanninger innen ulike emneområder du selv velger. Dette er ettårige studier som ofte også inngår i associategrader. Disse certificates blir verdifulle kompetansebevis når du senere søker jobb.

Flere av fagrområder krever at du tar fag på førsteårsnivå (100-nivå) for å kunne ta fa på andreårsnivå (200-nivå). Så om du ønsker å være sikker på fagvalgene dine er ofte en associategrad å foretrekke framfor IBS Select. Ta kontakt med oss om du lurer på hva som passer deg best.

Det finnes også flere andre muligheter for studier på Snow College, for eksempel:

 • Music
 • Theatre
 • Communications
 • Agricultural Business
 • Art
 • Computer Science
 • Business – management, marketing, administration
 • Journalism
 • Natural Resources

Ta gjerne kontakt om du ønsker å vite mer om en eller flere av disse retningene.

I IBS pakkeprise er bolig inkludert det første semesteret. Om du ønsker å fortsette å bo med oss et semester til kan du sende inn en forespørsel om dette.

Du bor i nærheten til alt
Snow College er et residential campus som betyr at alle studenter bor i på campus, enten i dobbeltrom i dorm (studenhjem) eller i delt leilighet rett utenfor campusområdet. Du er i nærheten til alt, med gangavstand til klasserommet/skolen og du bor trygt i et sikkert miljø.

Meal plan eller eget kjøkken
Du kan velge mellom en såkalt meal plan der du spiser på en av skolens to kafeteriaer eller så har du tilgang til delt kjøkken. Du deler bad og har tilgang til fellesområder. Leilighetene er møblert, så det er bare å flytte rett inn!

I delstaten Utah finnes fantastiske nasjonalparker, shopping i verdensklasse og en utrolig mengde ulike fritidsaktiviteter. Byen Ephraim, der Snow College ligger, er en trivelig liten by med ren luft og rolig trafikk.

En rolig småby
Med en kaffebar, noen restauranter og en Walmart er Ephraim, i sentrale Utah, en typisk amerikansk småby. Snow College ligger midt i byen og er veldig mye i fokusefor både studentene og det øvrige “community”.

Nært til storbyen
Når du lengter etter storbyfølelsen så ligger Utahs hovedstad Salt Lake City bare to timers kjøring fra Ephraim. Skolens Centre for Globale Engagment tilbyr gratis hsopppingturer dit en gang i måneden.

Ski og nasjonalparker
Noen timers kjøring bort ligger kjente skisteder som Park City og Sundance. Du kan også oppleve dramatiske fjellkjeder, fantastiske utsikter og spennende dyreliv i noen av nasjonalparkene som Bryce Canyon National Park, Monument Valley og Zion.

Ettersom alle studentene bor på eller rett ved campus arrangeres det en hel rekke med fritidsaktiviteter her, både i løpet av uka og i helgene. Du kan velge mellom dans, konserter, open mic, karaokekvelder, idrettsarrangement og mye mer.

Utah er det perfekte valget for deg som elsker å være utendørs. Du er nært Rocky Mountains, kjente skisteder som Sundance og flere nasjonalparker.

Ski, fjellklatring og mye mer
Snow College er perfekt for en mengde ulike aktiviteter og eventyr. Utenfor campus kan du blant annet bowle, sykle på mountainbike, campe, fiske, dra på skitur eller stå slalom, klatre i fjellet, stå på snowboard eller begi deg ut på fjelltur.

Spesielt for internasjonale studenter
Skolens internasjonale kontor – the Centre for Global Engagement, arrangerer flere aktiviteter for deg som internasjonal student – piknikker, fester, turer og shopping. Enjoy the fun!

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!