Southern Cross University på Gold Coast

Vil du leve og bo midt i den australske surfekulturen og samtidig få deg en god utdannelse? Da burde du velge å studere på Southern Cross University (SCU) på Gold Coast. – da får du begge deler!

Southern Cross University har tre campus i østre Australia. Skolens campus på Gold Coast har nyrenoverte lokaler som ligger helt inntil stranden. Skolen har fått navnet sitt etter et stjernebilde som vises på den sørlige halvkule, som i århundrer har veiledet reisende fra hele verden. Som student her kan du være sikker på å motta god støtte og veiledning gjennom hele studietiden.

Studentservice
Om du noen gang behøver hjelp eller veiledning kan du henvende deg til International Office. Her er de eksperter på hvordan veilede internasjonale studenter, og gjør alt for at du skal få en så bra utenlandserfaring som mulig. For eksempel henter de deg, som internasjonal student, på flyplassen når du først ankommer.

Forelesningssaler med moderne teknologi
Skolen består av to bygninger bare 400 meter fra stranden. Fra biblioteket har du en fantastisk utsikt over havet og naturen omkring. Skolen har gode ressurser og fellesområder der du kan lese sammen med medstudenter. Alle studentene har tilgang til datarom og forelesningssalene er ofte moderne med ny teknologi som bruke på ulikt vis i undervisningen.

Tror du dette er skolen for deg? Bestill en gratis og uforpliktende studieveiledning så hjelper vi deg på vei!

Bestill studieveiledning →

 

Se film om skolen

 

  • Skolen har blitt stemt frem som best i “International Student Support” tre år på rad i undersøkelsen The International Studentbarometer
  • Det finnes et stort utvalg av fag og bachelorgrader
  • SCU har mottatt flere utmerkelser for å være framstående innen forskning
  • Skolen har et spesielt utarbeidet program for internasjonale studenter
  • Mange program er lagt opp i samråd med bedrifter, for å sikre høy kvalitet
  • Gold Coast tilbyr en fantastisk livsstil, selv om du ikke er interessert i å bare surfe
Her finnes flere muligheter enn jeg kunne tenke meg
Linn Rolland
Linn Rolland, Contemporary Music, SCU Lismore

På SCU Gold Coast kan du studere digital markedsføring eller HR, eller skreddersy ditt eget studieprogram med alternativer IBS Select. Du kan også ta en hel grad, les mer om dette under Full Degree.

InteressemeldingBestill informasjon

Når du studerer med oss på Gold Coast er bolig inkludert hele første semesteret. Om du vil fortsette å bo med oss andre semester kan du sende inn en forspørsel om dette til oss på IBS.

Bo med andre studenter
Du bor vanligvis i et dobbeltrom med en annen student, enten i leilighet eller i et studenthjem. Boligen er møblert og utrusted slik at du kan flytte rett inn med en gang du kommer frem.

Nøye utvalgt
Hvordan du bor er en viktig del av din utenlandsopplevelse. Derfor er alle leilighetene og studenthjemmene nøye utvalgt. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon om boligen din på Gold Coast.

Gold Coast ligger på Australias østkyst, i delstaten Queensland. Det er landets sjette største by, men omtrent en halv million innbyggere. Sandstrendene strekker seg over 70 kilometer lang kysten og har noen av Australia med populære surfesteder, blant annet Surfers Paradise.

Regnskog
Store deler av området rundt Gold Coast er dekket av ulike typer skog. Her kan du besøke regnskog, mangrove- eller eukalyptusskog. Gjennom de store grøntområdene finnes mange turstier som leder deg frem til fantastiske utsikter.

Klimaet
Gold Coast har i gjennomsnitt 245 soldager i året. Sommeren, som regnes fra desember til februar, er varm og ganske fuktig. Til og med de andre årstidene byr på relativt varme temperaturer så det er bare å ha badetøyet liggende klart – også på vinteren.

Når du studerer på Gold Coast må du faktisk dra til stranda og teste ut en vannsport eller to. Lær deg å surfe, ta dykkersertifikat eller prøv deg på Stand Up Paddleboard (du må ikke kunne noen tørre vitser for dette altså). Du kan også dra på guidet tur på vannscooter eller dra på hvalsafari. Aktivitene ved havet tar aldri slutt, og du kommer heller til å få problem med å rekke alt du vil gjøre.

Surfers Paradise – mer enn bare surfing
I løpet av tiden din på Gold Coast blir du kanskje litt lei av havet og vil holde deg på land. Selv da finnes det mye å fylle kalenderen med. Hver onsdag, fredag og søndag ettermidag kan for eksempel besøke det populære markedet i Surfers Paradise, der med enn 100 utstillere selger alt fra kunst og mote til ulikt nips som er perfekte gaver.

Strandlivet er en selvsagt del av livet på Gold Coast, men her finnes også mye annet å fylle fritiden med. Gå på markeder og hold utkikk etter konserter og utstillinger.

Steder å besøke
Noe du ikke må glipp av er SkyPoint Observation Deck, et av Gold Coasts store landemerker med utsikt over hele byen. Når du er ute etter kultur kan du besøke Gold Coast Convention and Exhibition Centre, som arrangerer mange små og store event i løpet av året. Også The Arts Centre Gold Coast og Gold Coast City Gallery er vel verdt et besøk.

Les mer:
Southern Cross i Lismore

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!