Campus, Southern Cross University, Gold Coast

Skolen består av to bygninger, bare 400 meter fra stranden. Fra biblioteket har du en majestetisk utsikt over havet og naturen rundt. Skolen har bra ressurser og hyggelige fellesarealer der du kan studere med dine studiekamerater. Skolen har spesielt tilpasset veiledning for internasjonale studenter, slik at du skal få et så bra utenlandsopphold som mulig.

Vil du bli en del av den australske surfekulturen? Hvis du velger å studere på Southern Cross University på Gold Coast, kan du lære deg alt om surfing samtidig som du kan få en flott businessutdanning.

Skolen tilbyr studier innenfor flere fagområder, som gir et stort mangfold og mange ulike mennesker å bli kjent med. Business, helse, teknologi, juridiske fag, markedsføring og turisme er noen av fagretningene du kan velge mellom.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!