Southern Cross University i Lismore

Om du ønsker en genuin Australia-opplevelse finner du det du leter etter ved Southern Cross University (SCU) i Lismore. Skolen tilbyr unike studier i fantastiske omgivelser.

SCU er et moderne universitet med fem ulike campus. På campuset i Lismore ligger fokuset i hovedsak på miljøvitenskap og forskning, men de har blant annet også en fantastisk musikklinje. Her finnes moderne lokaler og laboratorier med de resurssene som trengs for å drive forskningsprosjekt.

Campus i regnskogen
Campus i Lismore ligger i et stort grøntområde der du er omgitt av Australias makesløse regnskog. Det meste som skjer på området er i nærheten av The Learning Centre og Goodman Plaza. Her finnes du blant anner skolens bibliotek, flere kaféer og restauranter og ulike fellesområder.

Trene på skolen
Om du vil trene på senter eller gå og svømme finnes det et idrettsanlegg med svømmebasseng midt på campusområdet.

Kreativt miljø
Skolens musikkbygning bidrar til det kreative miljøet på campus. I klasserommene i denne bygningen finnes moderne innspillingsteknologi, for både digitale og akustiske prosjekt. Du som velger å studere musikk kommer til å tilbringe mye tid her

Se film om skolen

  • Skolen har blitt stemt frem som best i “International Student Support” tre år på rad i undersøkelsen The International Studentbarometer
  • Undervisningen foregår i moderne lokaler
  • Skolen har et spesielt utarbeidet program for internasjonale studenter
  • Skolen har fått flere utmerkelser for å være fremstående innen forskning
  • Mange program er lagt opp i samråd med bedrifter, for å sikre høy kvalitet
  • Å studere i Lismore gir deg den en genuin opplevelse av Australia
Her finnes flere muligheter enn jeg kunne tenke meg
Linn Rolland
Linn Rolland, Contemporary Music, SCU Lismore

At SCU i Lismore har et sterkt miljøfokus er naturlig med tanke på den spesielle beliggenheten. Her passer det altså perfekt å studere miljøvitenskap. Skolens kreative side gjør deg også til den perfekt skole for musikkstudier.

Om du vil ta en større del av fagtilbudet kan du velge vårt studiealternativ IBS Select. Du som vil ta en hel grad kan lese om dette under Full Degree.

InteressemeldingBestill informasjon

Når du studerer med oss i Lismore er bolig inkludert hele første semesteret. Om du ønsker å fortsette med boligen andre semester kan du sende oss en forespørsel om dette.

Bo med andre studenter
Du bor vanligvis i et studenthjem som ligger på skolens campusområde. Her har du et eget rom i en leilighet som du deler med opptil fem andre studenter som også studerer ved skolen. Boligen er møblert og utrustet slik at du kan flytte inn med en gang du kommer frem.

Nøye utvalgt
Hvordan du bor er en viktig del av utenlandsopplevelsen din. Derfor er alle leilighetene og studenthjemmene nøye utvalgt. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon om boligen i Lismore.

Lismore er en by i nordøstre delen av New South Wales. For lenge siden ligger en regnskog som kalles “The Big Scrub”. I dag finnes bare en prosent av denne regnskogen fremdeles og deler av den ligger faktisk rett ved Southern Cross University.

Avslappet livsstil
Området rundt Lismore er kjent for sin makeløse natur med vakre fossefall, utkikkspunkt som for deg til å miste pusten og store nasjonalparker. Gjennomsnittsalderen i byen er relativt lav og det er en avslappet livsstil.

Ta vare på den unike naturopplevelsen du får når du studerer i Lismore. Her har du sjansen å gå på tur i den mystiske regnskogen og se mektige fossefall som renner ut i krystallklare sjøer.

Utflukt til en verdensarv
Wollumbin National Park er en spennende destinasjon. Denne nasjonalparken er på FNs liste over verdensarver og er et minne fra da store deler av Australia var dekket av regnskog. Her ligger en enorm sloknet vulkan og få plasser i Australia har en mer variert natur.

Naturen rundt Lismore er helt unik, med nasjonalparker, fossefall, sluknede vulkaner, regnskog og innsjøer.

Andre destinasjoner
Pass også på å se mer av Australia. Millionbyen Brisbane ligger omtrent en tre timers bilreise unna og du er også nær kysten og populære Byron Bay.

Musikk, teater og kultur
Lismores mangfold har lokket til seg mange kreative sjeler fra hele verden. Her finnes en herlig miks av kunstnere, musikere og andre artister. Studentene fra de kreative programmene på SCU bidrar i stor del til områdets kulturliv.

Les mer:
Southern Cross University i Gold Coast

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!