Campus, Southern Cross University, Lismore

Du som velger å studere på Southern Cross University i Lismore kommer til å få oppleve en avslappet atmosfære på en skole med høy standard.

I Lismore er det stort fokus på miljøvitenskap og forskning. Skolen har alle de ressurser som trengs for at studentene skal kunne utføre sine forskningsprosjekter. Det finnes også en kreativ aura på og rundt campus. Skolens musikkbygning er utrustet med moderne innspillingsteknikk, for både digitale og akustiske prosjekter.

I Lismore får du en helt unik studieopplevelse, midt i Australias mektige regnskog. Skolen har bra ressurser, både for deg som vil fordype deg innen miljøvitenskap og for deg som vil utvikle din interesse for musikk.

Om du vil trene på treningsstudio eller gå å svømme, finner du et idrettsanlegg med basseng midt på campus.

  • Genaeral images of students at Lismore Campus

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!