The Hotel School Melbourne

Studer i Australia på en av landets beste hotellskoler. Her får du en internasjonal businessutdanning og unik kunnskap om hotellbransjen. The Hotel School Melbourne kan åpne døren til en spennende karriere.

The Hotel School Melbourne har lang erfaring og gode kontakter innen hotellbransjen. Skolen har et unikt partnerskap med Mulpha Australia, som eier blant anner Hayman Island Resorts, Hilton i Melbourne og InterContinental Sydnet. Som student på skolen får du ta del av dette nettverket og en fantastisk sjanse til å skape verdifulle kontakter.

Hotellskole med universitetsstatus
The Hotel School Melbourne er akkreditert av Southern Cross University, noe som betyr at skolen har samme status som et universitet og kan tilby studier som leder til en hel grad. Her får du som student masse oppmerksomhet fra lærerene dine og store muligheter til personlig utvikling.

Sentralt campus
Skolens campus ligger i sentrale Melbourne, en by som vokser innen hotell og turisme og tilbyr mange jobbmuligheter. I løpet av studietiden har du mulighet til å arbeide deltid på noen av de nærliggende hotellene og skaffe deg praktisk jobberfaring – og kanskje ett og annet visittkort som kan bli verdifullt for din fremtidige karriere.

Sats på en businessutdanning som tar deg ut i verden!

Tror du dette er skolen for deg? Bestill en gratis og uforpliktende studieveiledning så hjelper vi deg på vei!

Bestill studieveiledning →

  • Den eneste hotellskolen i Australia med universitetsstatus
  • Fantastisk plassering i Melbourne, en by som etterspør arbeidskraft innen hotellbransjen
  • Du får hjelp til å søke jobb og får praktisk erfaring ved siden av studiene
  • Du har mulighet til å bytte mellom skolens to campus i Melbourne og Sydney
  • Velger du å studere videre mot en full grad inngår praksis i utdanningen
Vi fikk være inne i noen av de flotteste og mest luksuriøse hotellene i byen og fikk se ting som mange bare kan drømme om
Malin Johansson
Malin Johansson, Hotel Management, The Hotel School Sydney

Å studere Hotel Management gir deg en businessutdannelse med spisskompetanse innenfor hotellindustrien. Det er et veldig godt grunnlad å ha for deg som vil fokusere karrieren din omkring service og ledelse. Detter er verdifullt innen mange bransjer, ikke bare hotell- og turisme. Å starte din reise i Melbourne er et utmerket valg.

Du kan velge å studere i et år, eller ta en hel bachelorgrad ved denne skolen.

Når du studerer med oss på The Hotel School Melbourne er bolig inkludert ditt første semester. Om du ønsker å fortsette å bo med oss kan du sende inn et ønske om det.

Delt og møblert bolig
Du bor enten i enkeltrom eller deler dobbeltrom med en annen student. Alle våre boliger er fullt møblerte og utrustet med det meste du trenger for å trives. Leilighetene eller studethjemment ligger sentralt, med nærhet til skolen, kollektivtrafikk og bylivet.

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om boligen din i Melbourne.

Melbourne er hovedstaden i delstaten Vicotria og er Australias nest største by i antall innbyggere. Den vakre havnebyen har blit stemt frem som et av verdens beste steder å leve og bo flere år på rad. Her blandes businessdistrikt med bohemske områder og grønne parker.

Verdens nest beste studentby
Byen har også blitt kåret til verden nest beste by for universitetsstudenter. Her finnes ledende utdanninger, forskning, kultur, turisme og idrett. Det er altså en by full av muligheter. Å studere i Melbourne er spennende både i og utenfor klasserommet.

Australias kulturhovedstad
Frem til 1927 var Melbourne Australias hovedstad. I dag er hovedstaden Canberra, men Melbourne kalles likevel ofte landets kulturhovedstad. Her kommer mye av Australias TV- og filmproduksjon, ulike dansestiler og litteratur. De senere år har byen også blitt kjent for sin kreative gatekunst.

Å studere i Melbourne er et godt valg, spesielt for deg som liker kunst, kultur og historie. Året rundt kan du besøke festivaler, gå på teater, dra på konserter og gå på ulike kunstutstillinger. I tillegg tilbyr Melbourne, som den storbyen den er, et livlig natteliv.

Laneways – koselige smug
I Melbournes laneways, labyrintliknende områder med små, koselig smug, finner du mange populære kafeer, restauranter og barer. Noen ser bare ut som hull i veggen, så det er verdt å utforske alle krinkler og kroker.  Du kommer nok til å finne ditt favorittsted. Du kan også vandre omkring populære Queen Victoria Market eller oppleve byens beste utsikt fra Melbourne Observation Deck i det 253 meter høye Rialto Towers.

Når du vil være utendørs
Iblant vil du kanskje gjøre enda mer avslappende, og da kan det være fint å ta nytte av alle de fantastiske naturområdene som finnes rett utenfor byen. Ta på deg ett par bra sko og gå på tur eller lei en sykkel og følg noen av de mange sykkelstiene. Du som liker vannsporter kan leie en kajakk, ta surfetimer, dykke eller stå på vannski.

Les mer:
The Hotel School Sydney

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!