The Hotel School Sydney

Studer i Australia på en av landets beste hotellskoler. Her får du en internasjonal businessutdanning og unik kunnskap om hotellbransjen. The Hotel School Melbourne kan åpne døren til en spennende karriere.

The Hotel School Melbourne har lang erfaring og gode kontakter innen hotellbransjen. Skolen har et unikt partnerskap med Mulpha Australia, som eier blant anner Hayman Island Resorts, Hilton i Melbourne og InterContinental Sydnet. Som student på skolen får du ta del av dette nettverket og en fantastisk sjanse til å skape verdifulle kontakter.

Hotellskole med universitetsstatus
The Hotel School Melbourne er akkreditert av Southern Cross University, noe som betyr at skolen har samme status som et universitet og kan tilby studier som leder til en hel grad. Her studerer rundt 450 studenter, hvorav omtrent 100 er internasjonelle studenter. Som student her får du masse oppmerksomhet fra lærerene dine og store muligheter til personlig utvikling.

Campus i businessdistrikt
Skolens campus ligger sentralt, blant internasjonale selskaper og store hotell. Beliggenheten kan ikke bli mye bedre. I løpet av studietiden har du mulighet til å arbeide deltid på noen av de nærliggende hotellene og skaffe deg praktisk jobberfaring – og kanskje ett og annet visittkort som kan bli verdifullt for din fremtidige karriere.

Sats på en businessutdanning som tar deg ut i verden!

Tror du dette er skolen for deg? Bestill en gratis og uforpliktende studieveiledning så hjelper vi deg på vei!

Bestill studieveiledning →

Se film om skolen

  • Den eneste hotellskolen i Australia med universitetsstatus.
  • En fantastisk beliggenhet i Sydney, blant store hotellkjeder i byens businessdistrikt.
  • Du får hjelp til å søke jobb og får praktisk erfaring ved siden av studiene.
  • Du har muligheten til å bytte mellom skolens to campus i Melbourne og Sydney
  • Velger du å studere mot en hel grad inngår praksis i utdannelsen.
Skolens kunnskapsrike lærere tar seg tiden til å bli kjent med hver elev.
Victor Börjesjö, Hotel Management, Sydney

Å studere Hotel Management gir deg en businessutdannelse med spisskompetanse innenfor hotellindustrien. Det er et veldig godt grunnlad å ha for deg som vil fokusere karrieren din omkring service og ledelse. Detter er verdifullt innen mange bransjer, ikke bare hotell- og turisme. Å starte din reise i Sydney er et utmerket valg.

Du kan velge å studere i et år, eller ta en hel bachelorgrad ved denne skolen.

Når du studerer med oss på The Hotel School Sydney er bolig inkludert ditt første semester. Om du ønsker å fortsette å bo med oss kan du sende inn et ønske om det.

Delt og møblert bolig
Du bor enten i enkeltrom eller deler dobbeltrom med en annen student. Alle våre boliger er fullt møblerte og utrustet med det meste du trenger for å trives. Leilighetene eller studethjemment ligger sentralt, med nærhet til skolen, kollektivtrafikk og bylivet.

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om boligen din i Sydney.

Sydney er den største, eldste og kanskje mest fascinerende byen i Australia. Mange anser den som å være en verdens vakreste byer. Den er hovedstad i provinsen New South Wales og ligger mellom den vakre kystlinjen og nasjonalparken Blue Mountains. Klassiske Sydney Harbour Bridge forbinder sentrale Sydney med området North Shore.

“City Life”
Dette er byen for deg som oppleve et ordentlig storbysliv. Selv om det er millionby finnes det følelse av småby som gjør at det er lett å ta seg omkring overalt. Besøk alle severdighetene og verdenskjente ikoner som Sydney Opera House, Darling Harbour og Sydney Tower.

Når du ikke har fullt opp med studier skal du selvsagt passe på å ta vare på livet i Sydney, med alt fra storbyspuls til herlig strandliv. Besøk Sydneys fantastiske operahus som ble designet av den danske arkitekten Jørn Utzon. Når du har sett nok av det rusler du videre til Sydneys botaniske hage, rett ved siden av operahuset, der du kan slappe av i sola.

Oppdag Sydneys strender
Vil du bort fra storbyens larm kan du enkelt ta deg til Manly Beach eller Bondi Beach. Sydney Harbour har også endel gjemte perler der du kan nyte strandlivet. Land de vakre strendene kan du såklart surfe, padle, dykke eller svømme, men også bare nyte omgivelsene i en kafé eller bar.

I Sydney får du det beste av to verdener – strandliv blandet med storby. Ta surfetimer på Bondi Beach eller spis middag med venner på en rooftop bar.

Mat fra hele verden

Når du går lei av matpakkene dine kan du unne deg et restaurantbesøk. Den internasjonale atmosfæren i Sydney innebærer at det finnes restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner. Book bord på en tradisjonell pub, på noen av de mange prisbelønte restaurantene eller på en rooftop bar med utsikt over hele byen.

Les mer
The Hotel School Melbourne

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!