Campus, The Hotel School Sydney

The Hotel School Sydney lang erfaring og gode kontakter innen hotellbransjen. Skolens campus ligger sentralt, blant internasjonale bedrifter og store hoteller – det kan ikke bli mye bedre enn det.

”i en by så vakker som Sydney koser man seg hver dag. Med kunnskapsrike lærere, som tar seg til til å bli kjent med hver elev, på en skole med flott atmosfære kan man ikke ha det bedre.”

Victor Börjesjö, Hotel Management, The Hotel School Sydney

Som student på The Hotel School Sydney får du godt innblikk i bransjen og tilgang til et kontaktnett som strekker seg over hele verden. Her studerer rundt 450 studenter, hvor ca. 100 er internasjonale. Det at skolen er relativt liten gjør at du som student får mye oppmerksomhet fra lærerne dine og større mulighet til personlig utvikling. I løpet av studietiden din har du mulighet til å jobbe ekstra på noen av de nærliggende hotellene og opparbeide deg praktisk erfaring – og kanskje et og annet visittkort som kan bli verdifullt i din fremtidige karrière.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!