Sydney

Sydney er en fantastisk storby som kombinerer strandliv med storbyliv på en elegant måte.

Sydney er hovedstaden i delstaten New South Wales og er den mest folkerike byen i Australia. Sydney er en av Australias mest populære destinasjoner, hvor storbypuls, hav og vakre strender går hånd i hånd. Her finnes flere enn 70 havner og strender, blant annet verdenskjente Bondi Beach. Dette er også byen for deg som ønsker å oppleve ”city life”.

Flerkulturelle Sydney har en rekke bydeler, alle med sin egen atmosfære og spesialiteter. Her finner du også mange lokkende severdigheter og verdenskjente landemerker som Sydney Opera House, Darling Harbour, Sydney Tower og Harbour Bridge.

Velg Sydney som studiested om du er nysgjerrig på hvordan det er å bo i en verdensmetropol. Byen har en sterk eventkultur, og i løpet av et år er det mange ulike arrangement du kan delta på.

Klimaet her gir varme somrer og milde vintrer, og passer fint for deg som ønsker en varmere hverdag enn her hjemme i Norge. Selv om det kan være kjølig en vintermorgen, blir det som regel gode temperaturer ut over dagen. Sånn at man kan nyte sol og varme også i juli, når det er midtvinters. Det er også enkelt å komme seg rundt i Sydney med offentlig transport som buss, trikk/tog og ferger.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!