UCLA Extension

Har du allerede en bachelorgrad og noen års arbeidserfaring, men fremdeles en drøm om utenlandsstudier? Spiss din CV med et sertifikat fra UCLA Extension i Los Angeles – det veier tungt når arbeidsgiveren velger!

Los Angeles er en by mange drømmer om å få oppleve. Det er en av de største kulturstedene i verden, samt også sentrum for vitenskap og teknikk. Skolen ligger ett steinkast unna kjente Beverly Hills, med kort avstand til Santa Monica med ett unikt restaurantliv, barer og butikker, Venice Beach med sin spesielle hippiekultur og Hollywood med sin stjernespekkede underholdningsscene, Walk of Fame, nattliv og premiærevisninger.

Her kan du studere en kortere sertifiseringsutdanning som spisser din CV og gjør deg ekstra konkurransedyktig på arbeidsmarkedet. Det finnes et femtitall fagområder å velge mellom, så du finner garantert noe som passer nettopp deg.

De som studerer på UCLA kommer fra hele verden og har alle hver sin unike bakgrunn. Ta sjansen å bli en del av dette internasjonale nettverket og se nye muligheter åpne seg for deg. IBS hjelper deg med studieveiledning på veien.

Hvorfor studere i Los Angeles?

  • En sertifiseringsutdanning gir deg unik spisskompetanse innen ditt område
  • Nettverk med andre innen din bransje
  • Bo i en by som mange drømmer om
  • Velg utdanninger fra et bredt kurstilbud
  • Opplev personlig utvikling gjennom å videreutdanne deg

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!