Campus, UCLA Extension

UCLA Extension tilhører USAs eldste og mest velkjente utdanningsenheter. På campus i sentrale LA samles studenter fra hele verden for å videreutdanne seg innen alt fra business og finans til musikk og IT.

Det er en internasjonal stemning på campus og som student her har du alle muligheter til å treffe interessante mennesker. Undervisningen skjer både på dag- og kveldstid og det er kursstart neste hele tiden og du kan i prinsippet begynne å studere når det passer deg.

Din fritid i Los Angeles

Det er mange som drømmer om å besøke Los Angeles og du som velger dette som studiested kan være fornøyd med ditt valg. Her finnes det alltid noe å se og gjøre. Nyt det deilig klimaet i California og pass på å tilbring litt tid på de mange, lange strendene. I helgene kan du spise og drikke godt på noen av byens mange restauranter og så hive deg utpå det pulserende nattelivet.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!