Sertifiseringsutdanninger, UCLA

På UCLA Extension kan du maksimere mulighetene til å klatre på karriere stigen og få drømmejobben. Her tilbyr de såkalte sertifiseringsutdanninger som spisser din CV og gir deg dypere kunnskaper innen ditt felt.

I dag, og med det tempoet verden holder, er det ikke alltid nok med en full grad. I de fleste yrker må du hele tiden videreutdanne deg, øke dine kunnskaper eller følge med på trendene. for deg som allerede er ute i arbeidslivet tilbyr UCLA Extension sertifiseringer, som gir deg ytterlige konkurransekraft.

En sertifiseringsutdanning fra UCLA passer perfekt for deg som vil spisse din CV og fordype deg innen et spesifikt fagområde. Velg blant et femtitalls fagområder og se frem mot en givende studietid i magiske Los Angleles.

Å studere videre innen ditt yrkesfelt er både spennende og utviklende. På UCLA treffer du studenter fra hele verden som allerede er yrkesføre innen flere ulike bransjer – et perfekt sted å dele tanker, ideer og kanskje også visittkort. Det er kanskje en stund siden du sist gikk på skolen, men du kommer raskt inn i det igjen og husker hvor moro det er å studere. Spesielt i en by som LA.

Eksempel på sertifikatsutdanninger på UCLA Extension

  • Business and Finance
  • Leadership amd Management
  • Marketing & Advertising
  • Information Systems
  • Entertainment & Music Industry

Sertifiseringsutdanningene på UCLA er ikke støttet av Lånekassen.

 

For mer informasjon om sertifiseringsutdanninger på UCLA:
Bestill studieveiledning 
Kontakt IBS

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!