University of Dundee

Studer med IBS på universitetet som ble Skottlands “University of the Year” 2016. På University of Dundee venter en rik studietid.

University of Dundee har flere utmerkelser og rangerer høyt på lister over gode skoler i Skottland og også internasjonalt. I 2016 fikk skolen utmerkelsen  ”Scottish University of the Year” i The Times/Sunday Times Good University Guide og året før ble de stemt frem til topplassen i Skottland i undersøkelsen International Student Barometer. Dette reflekterer hvor høyt universitetet er respektetert i den akademiske verden og hvor godt studentene liker skoen. Campuset har også blitt stemt frem som det hyggeligste i hele Skottland.

Campus har alt du trenger
Her finnes blant annet et stort treningssenter, squashbaner, svømmebasseng og badstue og et velutrustet bibliotek. De fleste studentene kommer fra Skottland, mens de internasjonalte studentene representeret tilsammen over 80 ulike land. I dette multikulturelle miljøet kan du studere en rekke interessante fagområder.

Vår samarbeidsskole i Skottland har fått flere utmerkelser og er godt likt av studentene. Vil du også studere her?

Send inn en interessemelding

  • I 2016 ble skolen kåret til ”Scottish University of the Year” i The Times/Sunday Times Good University Guide
  • I enundersøkelse fra 2014 ble skolen kåret den beste skolen i Skottland for internasjonale studenter og landet på topp 20 i verden
  • Dundee er Skottlands største studentby
  • Det er billig å leve i Dundee, mye rimeligere enn resten av UK
  • University of Dundee scorer høyt på ’emplyment rates’ etter endte studier

Gjennom oss på IBS kan du oppleve et spennende studieår på University of Dundee. Vi kan også hjelpe deg om du ønsker å fordype dine studier og ta en bachelor- eller mastergrad. PRogrammene er inndelt i Science Programs (for eksempel ingeniør eller Applied Computing) og Non-Science Programs (for eksempel for business, markedsføring eller design). Klikk deg videre på lenke nedenfor for å se flere eksempler på hvilke emner som kan inngå i disse sporene. Kontakt oss også for mer infomasjon så hjelper vi deg videre.

Her kan du også studere odontologi (tannlege) eller medisin, samt ta en mastergrad. Kontakt oss om du ønsker mer informasjon om disse.

Eksempler på mastergrader:

  • Msc Renewable Energy
  • Msc Banking
  • Msc in International Business
  • LlM International Law & Security
  • Msc Animation and VFX

Som IBS-student bor du i studentbolig i kort gange fra University of Dundee. Her deler du en fullt utrustet leilighet sammen med andre studenter. Dere har tv i leiligheten, internett og tilgang til vaskemaskiner. I tillegg til at boligen ligger nært skolen er du også i kort avstand til alt du skulle trenger, er det treningssenter, restaurant, pubber eller matbutikk. Boligen er inkludert i IBS pakkepris det første semesteret. Om du ønsker å bo videre med oss ditt andre semester kan du sende inn en forespørsel om det til oss på IBS Education.

Dundee er Skottland fjerde største by og University of Dundee bidrar med sine rundt 18 000 studenter til å gjøre byen til Skottlands studentby nummer en. Det er gangavstand mellom restauranter, kaféer, museer, butikker og barer og byen har to ganger blitt kåret til den mest kostnadseffektive studentbyen i Skottland. Dessuten havner Dundee gang på gang på lister og byer med høyest livskvalitet i hele UK. Her finner du alle forutsetninger for et rikt og godt studentliv.

Skitur, seiling eller studentklubb?
Blir du lei av bylivet er Skottlands mektige natur nært så du kan dra på utflukter, gå på ski, golfe eller seile. På skolen finnes flere idrettslag og over 40 andre klubber. Vi anbefaler alle å engasjere seg i en av disse sånn at både får nye venner, kan sette i gang morsomme aktiviteter og dessuten ha noe ekstra å sette på CV’en din.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!