University of the Sunshine Coast

Ønsker du deg til et universitet der studentene selv sier at de stortrives? Da skal du velge University of the Sunshine Coast (USC). Her får lærerene, pedagogikken og campusområdet, år etter år, høyeste karakter når studentene vurderer skolen.

The University of the Sunshine Coast (USC) er et av Australias raskest voksende universitet. Skolen åpnet i 1996 med 500 studenter, og i dag er studentantallet oppe i over 10 000. Skolen tar imot internasjonale studenter fra over 60 ulike land, men majoriteten på campus er likevel fra Australia.

Kenguru på campus
På USC får du en unik studieopplevelse, ikke minst fordi skole ligger midt i et naturreservat og derfor hopper det iblant kenguruer på campus. Du har stor frihet til å planlegge både studiene og fritiden som du vil og kan nyte av det fabelaktige strandlivet og herlige klimaet.

Prisbelønte lærere
Siden 2010 har USC, år etter år, fått fem stjerne i rapporten Good Universities Guide. Det skolen framfor alt belønnes for er de engasjerte lærerene som setter deg som student i fokus. Lærerene tar hensyn til tidligere kunnskap og hjelper deg å på best mulig måte utvikle deg slik at du kan nå dine mål.

Prisbelønte lokaler
Skolen består av to bygninger som har fått over 30 ulike priser for den unike arkitekturen. På det åpne universitetsområdet har du som student tilgang til ressurser slik som bibliotek, bokhandel, kaféer, datarom og sportsanlegg.

Tror du dette er skolen for deg? Bestill en gratis og uforpliktende studieveiledning så hjelper vi deg på vei!

Bestill studieveiledning →

  • Et femstjerners universitet med et godt internasjonalt rykte.
  • Studentene selv gir høye karakterer til USC når de vurderer skolen.
  • Du har mange valgfrie fag, selv om du velger å studere et spesifikt program.
  • Området rundt the Sunshine Coast er ett av Australias mest naturskjønne.
  • Den store andelen internasjonale studenter skaper et flerkulturelt studiemiljø.
Jeg er utrolig glad for at jeg fikk kontakt med IBS og valgte å studere på Sunshine Coast
Lisa Skogfeldt
Lisa Skogfeldt, International Business, Sunshine Coast

 På USC kan du studere en såkalt diplomutdanning. Det er ettårige utdanninger som gir deg et diplom som beskriver dine kunnskapet innenfor et spesifikt fagområde. Etter et år har du også muligheten til å fortsette dine studier innenfor samme område og ta en hel bachelorgrad. Les mer under Full Degree.

Om du bare ønsker å ta et semester utenlands kan du velge vårt studiealternativ IBS Select. Vi hjelper deg å finne de fagene som gjør at semesteret ditt blir akkurat slik du vil ha det!

InteressemeldingBestill informasjon

I området Sippy Downs, et ordentlig studentområde, ligger leilighetskomplekset er du som IBS-student bor første semesteret. Her bor en kun en femten minutters kjøretur med bil eller buss fra kystbyen Mooloolaba der du finner noen av østkystens beste strender.

Du bor med andre studenter
Du bor i en møblert leilighet som du deler med tre andre studenter. Alle har sitt eget enkeltrom og eget bad. Dere deler på leilighetens stue, kjøkken og har gratis vaskerom. Internettoppkobling kan du kjøpe for en rimelig penge.

Svømmebasseng og tennisbane
Leilighetskomplekset har svømmebasseng, basket- og tennisbane, fellesarealer med griller, storskjermer og biljardbord. Helt enkelt har du alle forutsetninger for å kunne utnytte fritiden din på et trivelig vis med dine nye venner.

Skolen og boligen din ligger i området Sunshine Coast, i delstaten Queensland, øst i Australia. På Sunshine Coast varmer solen året rundt, akkurat slik det låter. Ettersom du bor på den sørlige halvkule kommer du til å ha sommer i januar og vinter i juli.

Lokker turister
Temperaturen ligger på omkring 18°-30° celsius året rundt og det herlige klimaet lokker til seg en hel del turister. Mange reiser så klart hit for de milelange strendene som er perfekte for alle typer vannsporter. Golf og ridning er også populære fritidsaktiviteter i området.

Når du vil ha byliv
Om du blir lei av strandidyllen og vil savner storbyfølelsen kan du lett ta deg til millionbyen Brisbane. Brisbane ligger bare en drøy time unna med bil.

Det fantastiske klimaet på Sunshine Coast gjør at området har blitt synonymt med utendørsaktiviteter og idrett av ulike slag. Om du trives med en aktiv fritid kommer du til å trives her. Fyll kalenderen din med snorkling, surfing, dykking, padling eller vannscooterkjøring. Når du vil holde deg på land kan du leie en sykke, spille golf eller kanskje klatre.

Shopping og markeder
Skulle du bli lei av stranda kan du ta en shoppingtur i en av galleriene langs de større esplanadene. De avslappa livsstilen merkes også her, så du kan se frem til gå fra butikk til butikk i fred og ro. Rundt omkring Sunshine Coast finner du også flere ulike markeder. Pass på å ta et besøk til markedet i Eumundi, som er åpent hver onsdag og lørdag.

Om du liker å være utendørs på fritiden er Sunshine Coast den perfekte studiedestinasjonen for deg. Her skinner solen året rundt og du kan når som helst ta et surfekurs eller finne på noe gøy på stranda.

Event og festivaler
Nesten hver måned organiseres en event eller festival på Sunshine Coast. Mooloolaba Triathlon er et av områdets største idrettsarrangement, men det organiseres også festivaler innen musikk og mat. Kulturlivet kan du også finnne på en av de mange barene og restaurantene som finnes.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!