Bolig, University of the Sunshine Coast

I området Sippy Downs ligger leilighetskomplekset IBS bruker. Her bor du fem minutters gangavstand fra University of the Sunshine Coast, og et kvarter med bil fra byen Mooloolaba, som har noen av østkystens beste strender.

Sippy Downs har gode tilbud når det kommer til shopping, restauranter og parker. Det du ikke finner der finner du garantert i Mooloolaba, bare et stenkast bort. Området er kjent for sitt livlige studentmiljø med flere skoler og universiteter. Leilighetskomplekset har basseng, basket- og tennisbaner, fellesområder med griller, flatskjermer og biljardbord.

Leilighetene ligger fem minutters gangavstand fra USC og tilbyr det meste som kjennetegner det australske studentlivet – grille med venner, hoppe i bassenget, eller tilbringe helgene på stranden.

Leilighetene er møblerte og deles av fire IBS-studenter, alle har hvert sitt enkeltrom og eget bad. I leilighetene finnes det stue, kjøkken og gratis vaskemuligheter. WiFi kan du kjøpe for en liten sum. Du kommer lett til Mooloolaba fra Sippy Downs med buss som går hver halvtime.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!