Campus, University of the Sunshine Coast

Søker du et universitet der studentene selv sier at de trives? Da skal du velge University of the Sunshine Coast (USC). Her får lærere, pedagogikk og campusområde, år etter år, høye karakterer når studetene evaluerer skolen.

The University of the Sunshine Coast er Australias nyeste universitet med campus i Sippy Downs, rett utenfor kystbyen Mooloolaba. Antallet studenter øker hvert år og er nå oppe i ca. 9000 elever, hvorav mange internasjonale studenter. Skolen består av to bygninger som har fått utmerkelser for sin unike arkitektur. På det åpne universitetsområdet har du som student tilgang til ressurser som bibliotek, bokhandel, cafeer, datarom, og sportsanlegg.

Min Bachelor of Internatioanl Business fra USC har gitt meg mulighet til å jobbe internasjonelt med salg innen ledende IT-selskaper som McAfee Inc. i London, Websense Inc. i Norden og i et internasjonelt team på Toshiba.

Tony Wikström, International Business, USC

 DIN FRITID PÅ SUNSHINE COAST

På Sunshine Coast finnes det mye å se og gjøre. Du kan tilbringe dine helger med å utforske området rundt campus i Sippy Downs, eller ta deg nærmere kysten og Mooloolaba. Langs de lange vakre strendene er det bare fantasien som setter grenser for hvilke vannsporter du kan prøve deg på. Når du trenger en pause fra dine studier kan du hente frem barnet i deg og besøke fornøyelsesparken Aussie World eller ta med deg vennene dine og kjøre go-cart. Rundt Sunshine Coast holdes det årlig store musikk-, mat- og sportsfestivaler – pass på å hold styr på eventkalender for å ikke gå glipp av noe.

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!