Skottland
Skottland

Skottland er muligens det mest sjarmerende landet i Storbritannia. Takket være det fantastiske landskapet og vennlige innbyggere kommer du raskt til å føle deg hjemme.

Utdanning har alltid vært en viktig del av den skotske kulturen og her finner du universitet med røtter helt fra 1400-tallet. Utenlandsstudier i Skottland er derfor et godt valg for deg som ønsker en meget god utdannelse i et engelskspråklig land  som ikke er så langt hjemmefra.

Nært naturen
Glasgow, Edinburgh, Aberdeen og Dundee er de største byene i Skottland. De har alt man kan ønske seg av storbyliv, men har også den bonusen at de er nær storslått natur. De fleste innbyggerene bor i større eller mindre byer, noe som gjør at det er store områder med uforstyrret land. Frisk fjelluft, vakker kyststripe og dramatiske landskap er bare en kort tur med tog, buss eller sykkel fra der du er.

Høytider og fest
I tillegg til å prøve nye friluftsaktiviteter i løpet av tiden i Skottland får du også bli med å feire nye typer høytider i løpet av studetida. St Andrew’s Day (november), Hogmanay (skotskt nyttår) og Burns Night (januar) gir deg muligheter til å feire på ekte skotsk vis med fyrverkeri, fest og kanskje litt whiskey og med menn i kilt.

  • Skottene har rykte på seg om å være de vennligste og trivligste i hele Storbritannia
  • Skottland har flere toppuniversitet per person enn noe annet land i verden
  • Prøv mange nye, fascinerende friluftsaktiviteter i utrolig natur
  • Lær deg den fantastisk sjarmerende skotske aksenten og lær deg skotskspesifikke ord og uttrykk
  • Det tar ikke lang tid å dra hjem på besøk, men du er også nær mange andre europeiske land

INTERESSEMELDINGBESTILL INFORMASJON

Gjennom oss på IBS Education kan du studere på University of Dundee. Dundee er Skottlands fjerde største by og studentby nummer en.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!