Australia
Australia

Australias herlige klima, lange strender og avslappende livsstil lokker turister og studenter fra hele verden. Velger du Australia som studieland får du en anerkjent internasjonal utdanning og et eventyr utenom det vanlige.

Australias kyst har mer enn 10 000 sandstrender, flere enn i noe annet land på jorden. En stor del av befolkningen bor nært kysten, så at hav og strender er en livsstil for mange er lett å forstå. Som student i Australia kan du se frem til å ta del i denne kulturen som er fylt til randen med vannsporter som surfing, dykking og seiling.

I de større byene kan du kjenne på den livlige og dynamiske eventkulturen. Kunst- og kulturlivet preges av den britiske arven, men her finner du også spor av den australske urbefolkningen, aboriginerenes, påvirkning samt de mange andre kulturene som har funnet et hjem i Australia.

  • Internasjonalt studentmiljø
  • De mange valgmulighetene for lærested, fagområder og fritidsaktiviteter
  • I Australia kan du jobbe i løpet av studietiden og på den måten opparbeide deg viktig arbeidserfaring
  • Ta del i en avslappende og fantastisk livsstil
  • Opplev friluftseventyr du ikke kan finne noen annen plass

Velg studieplass ut ifra dine interesser og få det meste ut av å være student på den andre siden av kloden. Det virker på mange som at Australia ligger litt langt bort, men mulighetene til å virkeliggjøre drømmene dine er nærmere enn du tror!

INTERESSEMELDINGBESTILL INFORMASJON

Vi på IBS Education samarbeider med nøye utvalgte skoler i Australia. Du kan velge å studere i storbyer slik som Sydney, Melbourne eller Brisbane, eller langs de fantastiske strendene på Gold Coast og Sunshine Coast eller i regnskogen i naturskjønner Lismore. Klikk på kartet for å lese mer om skolene våre.

I Australia finnes alt fra yrkesrettede utdanning, med fokus på det praktiske, samt mer teoritunge bachelor- og mastergrader. Her kan du blant anner studere event, design, kommunikasjon, business, hotell og turisme eller bli personlig trener. Det finnes helt enkelt noe for alle. Hva passer deg? Kontakt oss for en gratis studieveiledning der vi hjelper deg å finne det beste alternativet for dine mål.

For å studere i Australia må du søke om studentvisum. det er en relativt enkel prosess som skjer helt digitalt. Her kan du lese mer om du ulike stegene.

Les mer om visum til Australia

Utdanningssystemet i Australia ligner ganske mye på det norske systemet. Likevel, for at du skal kjenne deg trygg på at du tar de riktige valgene er det viktig at du forstår alle ord og begrep som brukes.

Les mer om utdanningssystemet i Australia.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!