England
England

England er det største landet i Storbritannia. Med et utdanningssystem som er velkjent i internasjonal sammenheng er dette et godt valg for deg som vil studere i utlandet og en verdifull og anerkjent utdannelse.

Den britiske kulturen er en blanding av gamle tradisjoner og nye impulser. England, og særlig London, er et utmerket valg for deg med stor interesse for business, karriere og nettverksbygging. Som student i England er du en del av et flerkulturelt samhold – du får en erfaring som vil berike din studietid.

Puben er en populær møteplass for engelskmenn. Der treffes venner og mange ser ofte på fotball sammen der. Uansett om du er interessert i fotball eller ikke, så venter et sosialt studentliv på deg i England. Som student i London kan du ta en pause fra studiene for å besøke velkjente steder som Picadilly Circus og Trafalgar Square, eller kanskje ta en shoppingtur i Oxford Street.

  • Få teoretisk og praktisk kunnskap fra dine studier
  • Opplev en fritid fylt av musikk, arrangementer, shopping og engelsk kultur
  • Utdanningene har sterk tilknytning til studieplassen slik at du har best mulig utgangspunkt for å få de beste resultatene
  • Opplev verdensmetropolen London på nært hold

Det er lett å bli nysgjerrig på alt England har å tilby.  Bli en av de mange internasjonale studentene som har valgt å starte sin karriere med en utdanning i toppklasse. Studer i England med IBS Education.

INTERESSEMELDINGBESTILL INFORMASJON

Vi jobber med den anerkjent skolen BPP University i London. Skolen består av flere ulike campus med ulike fagområder. Her kan du studere psykologi, business eller juss. Hva passer vel bedre enn å studere disse emnene enn i et verdensmetropol for akademiske studier, finans og juss?

Gjennom IBS Education har du valget mellom å ta årsstudium, bachelor- eller mastergrad? Hva ønsker du? Kontakt oss gjerne for å få vite mer om hva som skal til for at du kan nå dine mål og ambisjoner.

Når du velger å studere i England kommer du nok til å støte på endel ord og uttrykk du kanskje er litt usikker på, spesielt om det er ditt første møte med høyere utdanning. Vi hjelper deg finne ut av alle begrepene, slik at du kan være sikker på at du forstår alt og føler deg trygg på dine valg.

Les mer

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!