Studere i Italia
Italia

Mat, vin, mote og design er ord som for mange beskriver Italia. Det er lett å forelske seg i dette landet som byr på inspirasjon i sjarmerende byer med historisk bebyggelse. Du som vil studere design bør absolutt gjøre det i Italia.

Mange som besøker Italia drar tilbake dit igjen og igjen, og de fleste har gjerne sitt favorittområde. Italia har lange tradisjoner innenfor designbransjen. Noe som synes overalt, spesielt i områder som Roma og Firenze. Firenze har alltid vært et av landets største kulturelle sentre for både italiensk arkitektur, kunst og kultur.

Som student i Italia lærer du å nyte livet på italiensk vis. Med et åpent sinn kan du lære deg masse av både kulturen og språket, samt knytte verdifulle kontakter. Når du studerer i Italia er inspirasjonen aldri langt unna. Kjøp deg en gelato, og ta deg en spasertur langs elven som strekker seg gjennom Firenze – de vakre omgivelsene lokker lett frem kreativiteten din. Italienerene er glade i å treffes på kafeer og restauranter, så du kan regne med et sosialt studentliv.

  • Italia er ledende innen designbransjen, dette gjenspeiles i hverdagen
  • Utdanningene er av høy akademisk kvalitet og IBS inkluderer et språkkurs i italiensk for at du skal få enda mer ut av dine studier
  • Utdanningen er av høy akademisk standard
  • Lev i et mekka for design og nye trender
  • Ny en herlig livsstil med god mat og et rikt kulturliv

Tenk deg at du sitter med din skisseblokk på en cafe i Firenze. Se for deg de vakre bygningene, hør på språket, kjenn luktene, og vi er sikre på at kreativiteten din vil komme frem av seg selv. Her kan du ta dine første steg mot en karriere innen design. Studer i Italia med IBS!

INTERESSEMELDINGBESTILL INFORMASJON

I mer  enn 25 år har vi samarbeidet med den velkjente designskolen Accademia Italiana de Moda (AIM). Trykk på kartet for å mer informasjon om skolen og byen.

Vår italienske designskole har flere ulike designretninger du kan velge mellom. Her har du mulighet til å ta årsstudium eller en bachelorgrad. Kontakt oss gjerne for mer informasjon slik at du kan sikre deg at du tar de riktige valgene fra starten av.

Det finnes endel ord og utrykk innen høyere utdanning du kanskje ikke er kjent med. Vi hjelper deg å forstå hva det er du begir deg ut på.

Les mer

 

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!