Studere i New Zealand
New Zealand

New Zealand byr på storslagen natur og eventyrlige fritidsaktiviteter. Dette, i kombinasjon med høy utdanningskvalitet, gjør New Zealand til et bra valg om du vil studere i utlandet og samtidig få med deg det lille ekstra.

Selv om New Zealand ligger så langt fra Norge du kan komme, er kulturen likevel ganske lik. Livet er likevel veldig annerledes enn det du er vant til. De gjestfrie innbyggerne ønsker deg velkommen som student, og vil at du skal trives i landet, akkurat som dem.

New Zealand består av to øyer, nordøya og sørøya. Få steder i verden byr på så vakre og varierende landskap, med alt fra snødekte fjell og regnskog, til ørken og forblåst kyst. Det er lett å forstå at New Zealand har vært scenen for mange store filmproduksjoner. Du husker kanskje noen fra Ringenes Herre? Når du behøver en pause fra studiene kan du begi deg ut på eventyr i villmarken og prøve deg på ekstremsporter som strikkhopp, fallskjermhopp, trekking, fjellklatring eller stå på ski ned vulkanske fjell.

 

  • New Zealand står for høyt udanningsnivå.
  • Bli en del av internasjonale studiemiljøer.
  • Høy levestandard som får deg som student til å trives.
  • Få en unik studieopplevelse i et spennede land.
  • New Zealenderne, the Kiwis, er kjent for sin gjestfrihet.

Når du har bestemt hva du vil studere og hva du vil se og gjøre på fritiden er det bare å pakke kofferten. Du kommer til å havne lagt vekk, men raskt kjenne deg som hjemme.

INTERESSEMELDINGBESTILL INFORMASJON

Med IBS Education studerer du i Auckland, på et nytenkende og moderne universitet. Velg mellom flere program som har sterk tilknytning til studieplassen, eller skreddersy studietiden med vårt alternativ IBS Select. Klikk på kartet for å lese mer om vår skole i Auckland.

Velger du å studere på New Zealand har du mange ulike fagområder å velge mellom. Studier innen idrett og turisme har en klar og naturlig sammenheng med studieplassen, men du kan selvsagt også velge helt andre emner. IBS Select gir deg muligheten til å teste ut ulike fagområder i løpet av et semester eller år. Kontakt oss gjerne om du ønsker eksempler på populære fagområder eller studiealternativ som passer dine mål.

For å studere i New Zealand må du søke om studentvisum. Dette gjør du gjennom å sende dokumentene din gjennom New Zealand Embassy i England. Vi gir deg veiledning gjennom hele visumprosessen.

Les mer om visum til New Zealand

Du som skal studere i New Zealand kan komme til å møte endel nye ord og uttrykk, spesielt om du er ny til verden av høyere utdanning. Vi synes det er viktig at du forstår alt som har med din utdanningen og gjøre, derfor har vi samlet endel informasjon om utdanningssystemet.

Les mer om utdanningssystemet i New Zealand

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!