USA
USA

Mennesker fra hele verden har lenge søkt lykken i det svære landet i vest. Dette har skapt en mangekulturell atmosfære og som student i USA føler du deg velkommen. Vi på IBS Education vil gi deg rette forutsetninger for å kunne leve ut The American Dream.

Det amerikanske collegelivet innebærer mer enn bare studier. Ta sjansen på å bli med i en studentforening på campus eller prøv deg på et idrettslag på skolen. Kanskje du vil prøvde deg på noen av USAs største idretter som baseball, basket, hockey eller amerikansk fotball. Eller kanskje blir du den nye cheerleaderen?

  • Topprangerte college og universitet med bredt fagtilbud
  • Lær det å nettverke på amerikansk vis og knytt verdifulle kontakter
  • Aktivt studentliv med idrettslag og foreninger på skolen
  • Oppdag noen av verdens mest populære steder
  • Studer med både amerikanske og internasjonale studenter

Det største eventyret begynner med et lite steg. Hva lokker deg? La dine interesser og mål forme din amerikanske drømmeutdanning. I dette store landet, fullt av muligheter er den fantasien din som setter grenser. Eventyret ditt venter rett rundt hjørnet!

InteressemeldingBestill informasjon

Vi på IBS samarbeider med nøye utvalgte skoler i USA. Mange av våre studenter velger California for å komme nærmere Hollywood og få oppleve livsstilen som er så prominent på vestkysten. Andre lokkes av solskinnsstaten Florida, surfeparadiset Hawaii eller storbyer som New York eller Boston. Klikk på kartet for å lese mer om våre samarbeidsskoler i USA.

Tilbuder av studieretninger og utdanninger i USA er nesten uendelig. Få land i verden tilbyr så mange muligheter til å utvikle dine interesser – eventuelt finne nye. Ønsker du å fordype dine kunnskaper innen en konktret fagretning eller prøve ulike fag er det bare å ta kontakt med oss for tips og råd. Kontakt oss for gratis studieveiledning!

Skal du studere i USA må du søke om et studentvisum. Vi veileder deg steg for steg gjennom visumsprossessen for at du skal være sikker på at du gjør alt rett. Her får du et overblikk over hvordan prossessen foregår:

Les mer

Det amerikanske utdanningssystemet skiller seg endel fra det norske. For at du skal kunne velge rett blant alle mulighetene er det viktig at du forstår hvordan det fungerer. Lær deg mer om ord og begrep som brukes i utdanningsverden i USA.

Les mer

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!