Dette får du ut av å studere i New Zealand

Om du vil at utenlandsstudiene dine skal gi det lille ekstra er New Zealand det selvsagte valget. Her kan du kombinere studier på et topprangert universitet med en fritid fylt med aktiviteter som fjellturer, skydiving, strikkhopp og nedoverski.

Flinkest til å beskrive et studieår i New Zealand er selvsagt noen som har vært der selv. Her deler IBS-studenten Martin Furseth sin opplevelse:

“Jeg fikk muligheten til å studere på et av New Zealands beste universitet, AUT. At man i tillegg reiser til andre sida av jorden har vært en ekstremt spennende opplevelse.

Å studere business i et helt fremmed land gir en opplevelse man ikke akkurat er vant til. IBS hjalp med å velge riktige fag for en interessant utdannelse, men New Zealand har bydd på så mye mer enn bare skole. Her har jeg truffet mennesker fra alle verdenshjørner, sett maorikulturen på nært hold og masse annet jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve.

Jeg kan virkelig anbefale å studere på New Zealand, og med hjelper fra IBS begynner det spennende eventyret flere måneder før du reiser.”

Vil du prøve deg på et eventyrlig studieår? Book en gratis studieveiledning så forteller vi mer om studiene i New Zealand.

Les mer:
Om New Zealand
AUT University, Auckland
Studentblogg fra New Zealand
New Zealand – verdens navle?

 

 

Mia Nilsen
Mia

Mia har tatt både bachelor og master i utlandet, i henholdvis England og Belgia. I tillegg har hun arbeidserfaring fra ulike land, inkludert USA og Kenya. Hun synest utdanning i utlandet er kjempestas og er veldig fornøyd med å kunne hjelpe andre ha samme positive erfaringer som hun selv har hatt.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!