Dette gjør studentene i dag

Et av de vanligste spørsmålene vi får om å studere utenlands er “hva får jeg ut av det?”. Det er ofte vanskelig for oss å svare på, ettersom det selvsagt er veldig personlig. Vi stilte derfor noen spørsmål til noen av våre tidligere studenter, som alle har studert på SBCC i USA. Her forteller de hva de lærte og hva de gjør i dag.

Student Tobias RonnquistTobias Rönnquist, Teater

Hvorfor søkte du på SBCC?
– Jeg var ganske lei av livet i Sverige, så jeg ville kombinere mine skuespillerstudier med nye eventyr utenlands.
Hva har du lært fra din tid på SBCC?
– Foruten om alt jeg har lært fra skolen og fagene, er min største lærdom alt jeg har lært meg selv om meg selv og hvem jeg er.
Hva gjør du i dag?
– Etter studiene på SBCC flyttet jeg til Oslo der jeg nå jobber som skuespiller i en tv-serie.

 

Student Emilia JoelssonEmilia Joelsson, Musikk

Hvorfor søkte du på SBCC?
– Jeg ville komme ut å se noe nytt, få nye perspektiv, nye utfordringer og samtidig utvikle meg musikalsk.
Hva har du lært fra din tid på SBCC?
– Det å kunne våkne opp å bare nyte tiden som er. Det gir meg så mye å bare kunne gjøre det.
Hva gjør du i dag?
– I sommer jobbet jeg som Course Town Staff for STS i Oxford, men nå til høsten skal jeg begynne å studere for å bli lærer innen engelsk og musikk.

 

Student Jacob Brodefors SBCC USAJacob Brodefors, Musikk

Hvorfor søkte du på SBCC?
– Det var en ganske spontan søknad. Jeg var lei av kulden og alt regnet i Sverige og fortalte det til en kompis som sa “Jeg skal studere i California i høst. Bli med?”. En uke senere var alle papirene sendt inn.
Hva har du lært fra din tid på SBCC?
– Noe av det beste med tiden på SBCC var å føle at jeg stod på egne bein, å lære å ta hånd om alle problemer og fremganger som dukket opp underveis. Lærte meg også hvor viktig det er å knytte kontakter.
Hva gjør du i dag?
– I dag bor jeg i London, der jeg opptrer mye med musikken min på puber og andre venues. Det betaler dessverre ikke leien en gang, så på dagtid jobber jeg på en kafé.

 

Vil du komme i kontakt med noen som har studert utenlands for å få svar akkurat det du lurer på? Vi har mange tidligere IBS-studenter som gjerne stiller opp og svarer på spørsmål. Fyll inn en interessemelding og skriv i kommentarfeltet at du vil komme i kontakt med en tidligere student så hjelper vi deg.

 

Kontakt oss
Send inn en interessemelding
Book gratis studieveiledning

Les mer
Gjesteblogger fra studenter
Santa Barbara City College

Malin Bergström
Malin

Malin har studert Journalism & PR-program i Washington DC med IBS, samt gått på språkskole i Nice, Frankrike med STS. Å daglig få være med å inspirere andre til å studere i utlandet ligger derfor nært hjerte.

Meld din interesse

Vil du vite mer om studier i utlandet med IBS?

Fyll ut interesseskjemaet, så kontakter vi deg. Legg gjerne ved en beskjed om du har spesielle spørsmål du vil ha svar på. Vi ser frem mot å hjelpe deg!

Bestill informasjon

Vil du få mer informasjon tilsendt?

Her kan du bestille en informasjonspakke. Du får den tilsendt i posten og inneholder blant annet brosjyre, prisliste og utdanningsguide – og skulle du ønske mer spesifikk informasjon er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!